Sisteme göre hareket edip sistem AL da pozisyona girdik.. Çoğumuzun, bende dahil, uygulamada zorlandığımız ise nerde çıkacağımız.. En kolayını yapıp çıkmak mı? Sitemin SAT yada EXIT vermesiyle çıkmak mı.. Beklemek taraftarıyım.. zor olsada..![]()
Sisteme göre hareket edip sistem AL da pozisyona girdik.. Çoğumuzun, bende dahil, uygulamada zorlandığımız ise nerde çıkacağımız.. En kolayını yapıp çıkmak mı? Sitemin SAT yada EXIT vermesiyle çıkmak mı.. Beklemek taraftarıyım.. zor olsada..![]()
rusya gene kapatıldı
Faizler mi artıyor yine, Teorik fiyat -800 den +380 e fırladı, spot kapalı...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bugün 19 eylül, ekimin ilk haftası da bayram tatili, haftaya daha çılgın bir piyasa, kim 9 günlük dow riskini alacak haftaya
arkadaslar bu arada bilmiyorum farkındamısınız ekim vadeli altın kontratlarında 263 pozısyon aralıkta ise 217 açık poz. sayısı var. Ufak ufak altın kontratlarında işlemler başladı. Umarım önümüzdeki günlerde açık poz. sayısı dahada artarak canlanır.
salı, çarşamba satış baskısı olur..hem 9 gün riskini almayıp hemde 9 günlük repodan faydalanmak isteyenler artı kredi taşıyanlar 9 günlük faiz ödememek için satışa geçerler.... ama perşembe, cuma takasları bayramdan sonra olacağı için alışlar gelir ve yine yukarı olur diye düşünüyorum.. salıya kadar da bizde 45.800 ler görülebilir diye düşünüyorum..
Konu jerfin tarafından (19.09.08 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
Dün 5 dk dip sinyali geldikten sonra aldım şu ana kadar sat yok sat derse veriririm.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
tavan göründü...
vob da tavan da görmek varmış)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri