www.tinypic.com çalışıyor bende Astetronpatron.. Göster bakalım ÇekirgeWaves'i...![]()
www.tinypic.com çalışıyor bende Astetronpatron.. Göster bakalım ÇekirgeWaves'i...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
unmusterihmiydi ne ondan longçarpılmasak bari
![]()
Taban olsun da gerisini boşver.. Tabanı ye bağını sorma...
Tüh lem yine toplantı çıktı...Geldiğimde 7xxxx'de bulmazsam terkeder giderim bu alemi...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yer çekiminin etkisiyle ,serbest düşüş devam ediyor
bende ordan yapıyordum..az önceey kadar olmuyordu şimdi oldu..Buyrun Çekirge ve onun 3 sıçraması..Çekirge Waves yada Çekirge Jumps...Teorinin isminin ÇW mi ÇJ mi olacağına halk oylaması ile karar vereceğim...Çekirge de Türkçe, Ç karakteriş ulusal gururumuzu okşarken waves in yada jumps ın kullanımı ile de küresel vizyonu ifade ediyoruz..teori mükemmel, marka mükemmel, lansman mükemmelbi de paar kazansak ..
![]()
BANGA mühim
teptı deyu satmak ısteyenın malı ıtınayla alınır...)
--Eksiklik Kendi Özümde--
sımdı bariz sekılde uzunların oncelıgınde poz kapanması yasanıyor , hareketı tetıkleyenler uzuncular.. kısacılar pasif olarak bu harekete katılıyor veya her ıkı poz da aynı tarafa aıt ve bu sekılde bır ıslem yapılıyor..
boru degıl 30000 e yaklasıtı kapatılan pozısyon.. eger bu grup bu hareket sonrası kısaya yonelecek olursa saglam bır trend hareketını getırecektır.. gorunen o ki bu olay gerceklesecek de..ailecek izliyoruz ..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
cari açık falan derken yine tam kontra havası olabilirmi acaba ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Dünkü full shortlarla devam
Cari açıkta patlamış,
seçimden sonrada zamlar kapıda,
eeee
Yabancı şimdiden satmasında kim satsın![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yerlibüyük boğazına kadar maldayken,
yabancı itinalı davrandı be
Peh beeeee
Vurun palalara formasyonu![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
şortlarda bir miktar unmusterihlik oluştu..üwww
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri