Yonca'da Son 5 dk. ne yapmışlar öyle??
İYİ AKŞAMLAR![]()
En az 3 HİSSE...
vop mental
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Sayın ulu bilge strobulbearyanus....tarihe geçecek bir pattern yakaladım sanırım..yannız resim yükleme siteleri çalışmıyor..o yüzden paylaşamıyorum..du bakayım..mesajda görüntü ekleyebiliyormuyuz
BANGA mühim
Ulubilge strobulbearyanus yine bizi aydınlattınız teşekkür ederiz. Ve fekat benim "tarihe geçecek" dediğim ifadedeki "geçecek" kelimesi, tarihe kaydedilecek manasında değil, bildiğin argodaki haşırt şeklinde geçmek ifadesindeki geçmek e tekabül ediyor...yani tariha kaydolmuş teknik analiz patternlerini devre dışı brakacak haşırdatacak manasında
bi miktar argolaşarak topiğin "uzak doğu tapınağı" kokusunu bozmuş gibi oldum ama "gerçekler" açığa çıkmalı sayın üstad![]()
BANGA mühim
Bu arada patternin adı ÇW(Çekirge waves) veya ÇJ (Çekirge Jumps) şeklinde...tahmin edebileceğin gibi her trend 3 dalgadan oluşuyor..![]()
BANGA mühim
eüzü...sanıyorum bizim NW in güvenlik ayarları ile mi ne leyin oymadılar resim upload edemiyorum..üwwwwww..
AMa şunu söyleyeyim, Çekirge Waves yada Jumps a göre çekirge-endeks yakın geçmişte 3 üncü zıplamasını yapmış..ah ula bir de resim koyabileydik..çekirgenin resmi bile çıkmış valla
BANGA mühim
Size bişey olmasın da Sn. Atsasin, asıl mevzu şu: Niye taban olmuyor?
Selpatros nerde yaw...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
lem yine APS dibe vurdu...bu ne lem 156.000 kontrat APS.kimse yok mu piyasada artık? nerede 220/230.000 APS?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri