Sayfa 1916/13018 İlkİlk ... 91614161816186619061914191519161917191819261966201624162916 ... SonSon
156216 sonuçtan 22.981 ile 22.992 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür
    1 Gönderisine 1 kere teşekkür edildi

grafıklerle kırlılık yarattım dıyen varsa sımdıden özur dılerım.saygılar

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teoman Bey, hani derler ya aradığın aşk o akdar uzakalrda değil belki yanıbaşındadır diye karmaşık gösterge ve parametrelerle uğraşmak yerine bazen iki adet hareketli ortlamanın uzun süreli trendlerde oturduğu görülmüştür. Sisteminize eklemeyi düşündünüz mü? Bendeki Medium Sistem 50,825den beri SAT konumunda. Buradaki başka bir saatlik sistemin 51,200lerden sat konumunda olduğundan bahsedildi. Uzun periyotlu bir bir sistem de kullanılabilir. cbaykusun sistemi gibi tek ortalamala da kullanılabilir. Pozsiyona geç soksa da uzun srüe trendde oturtturabilir. Trend tespiti için yardımcı olması amacıyla naçizane bir öneri.
    Gecen haftalardaki forumdaki arkadaşlar da şahittir, yatay ,swing markette hep dipten aldım tepeden sattım, Hatta 52400 den bu trend başında yine shortladım,Ama 48100 de burası yine dip deyince longlayınca,trendde çarpıldım gaptan dolayı geç stop yaptım.Aynı olay 43.600 de de başıma geldi, dip diye, sebebi sistemin dibi yakalaması, halbuki o bahsettiğim iki tepede dip gibi davranıp sabah gap ile sert verdiler,

Şimdi bakıyorum o dönemlere Adx de yükselmemiş,trendli piyasayı anlayabilsem, parayı koyacak yer bulamıyacağım.75.000 YTL param 3 haftada 450.000 YTL oldu,

Bu trendde yine düştüm 150.000 YTL ye 300.000 YTL uçtu gitti, bu trendi çözemedim.

Adx,Aooron,Adaptive EMA,R-Square hiç biri bana trendi söylemedi,

şimdi harıl harıl, herkesin cevabı çok kolay dediği sorunun cevabını bulmaya çalışıyorum...

Umarım samimiyetimden dolayı, kızan olmaz...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

waaaoowww yarım saatte 300 puan dipten dönüş

Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür

teo abı 50.575 ıtıbaren aronda hiç ala gelmemıskı sızınkı baskamı acaba normal bıldıgımız aron mu 14.e 14 olan.saygılar

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

Göstergede dip oluşumu vardı bugün 9.35 den itibaren bakalım ne olacak.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pozsiyona geç soksa da uzun srüe trendde oturtturabilir. Trend tespiti için yardımcı olması amacıyla naçizane bir öneri.
    teşekür ederim, sorun şu bana göre trendi sonradan anlıyoruz, trend esnasında anlıyamıyoruz,mesela adx>25 den büyük olunca ,tamam trend var diyebiliyoruz, böyle bir şey bulmam lazım,Sayın Cbaykuş'un sistemi benim kar ettiğim dönemde çok zarar yazmıştır eminim, mesele bu zaten ,belki o dönemde trend olsaydı kazanacaktı,

Net trend var sorusunu çözmeye çalışıyorum,Adx>25 her zaman trendin %70 geçince trend var diyor,

Örneğin bana göre 52400 den short yaptığımda ve 48100 de long yaptığımda halen benim için swing marketti, ne zaman sabah gapı yedik, anladımki trend var, stopladım ve terse döndüm,

Ama aynı olay 43800 de de,trend bitti dalalım dedim,diptir diye yine patladı elimde..

Trend var, trend yok diye net uyaran bir şeyler arıyorum doğrusu...

Sevgiler..
    Konu teo tarafından (18.09.08 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. 18.09.08, 20:55

Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür

abı 48 bındede senın sıstem normalmıs 43 bındede normal vermıs ama nedense duvarı gecememıs.saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı doom7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teo abı 50.575 ıtıbaren aronda hiç ala gelmemıskı sızınkı baskamı acaba normal bıldıgımız aron mu 14.e 14 olan.saygılar
    60 dakika Laguarre Aorron..Alpha 0.4 periyod 4

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

İşaretlediğim yerlerde hep benim sistem burası dip dedi,ilk 2 yerde çarpıldım, Buğün 3. yer de de dip dedi geceye long gir dediği halde yemezler artık yeter diye flat girdim...Bu seferde gerçekten dip olacağı tutar..Yarın aval aval yükselen fiyatlara bakarım artık..

Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür

teo abı ben trentleri en ıyı sekılde takıp eden tek bır anlamlı olan gösterge bb bandı ortasındakını de tma olarak kullanıyorum bu kadar yakın takıp eden bır seye denk gelmedım ılla yamuk yapıyorlar.saygılar

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşaretlediğim yerlerde hep benim sistem burası dip dedi,ilk 2 yerde çarpıldım, Buğün 3. yer de de dip dedi geceye long gir dediği halde yemezler artık yeter diye flat girdim...Bu seferde gerçekten dip olacağı tutar..Yarın aval aval yükselen fiyatlara bakarım artık..
    Ana trend hala aşğı yönlü olduğu için yeni fırsatlar verecektir. DOW bir türlü kendine gelemdi VIX tarihi zirveye imza attı. Biz kapanırken 10,783 idi şimdi kapanışta 10,700e denk gelecek siyah direnci aşmakta zorlanıyor.

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Bakalım 11.039 u kırabilecek güçtemisin Dji...Kırarsa gözü 11.290 da olacak gibi... (Tepki de Son durak)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)