bu arada haftasonu gazetelerde, karadenizde galiteli petrol bulundu diye bi haber vardı..hatırlatayım yani..heheheh
bu arada haftasonu gazetelerde, karadenizde galiteli petrol bulundu diye bi haber vardı..hatırlatayım yani..heheheh
BANGA mühim
hülem Excali,,,işin gücün geyik ha...du bakayım bi klasik TA yapayım pupulu mupulu..mere is 60 minutes...dün seans sonuna doğru yapılan asimetrik psikolojik hareket görüldüğü üzere, barlarda en yüksek fiyatlardan alış yapanların ortalamasına yakın bi manaya gelen boll üst bandın yukarıya o an için izin vermemesi imiş...yani demek istiyorum ki sen ben ali veli gibi en yüksekten alanlara devredilen malların ucuzdan yerine konmasının matematiksel garşılığı olan zaruri bir durum varmış ortada...amma şimdi band yatay dönmüş...mevut fiyatta abiler almay razıyım demişler bir kaç bar yani...efenim tam o esnada tgg de 2 ye yani denge noktasına gelmişl ve zayıflık bölgesine düşmemiş (<2 bölgesine yani)..ve kliask indikler pupulamay başlamış..sonuç bence %50.00000001 yukarı..%49.99999999 aşağı..
..bu ciddi bir analizdir kendi çapında..new hşgh on the way olabilir
![]()
BANGA mühim
Sana bişi olmasın hacıseku..yalnız şunu da ifade edeyim ki.. yükselişe makro açıdan da inanıyorumben eğer makro olarak bi harekete inanıyorsam;
a) Önce tersi yönde sıkı bir hareket olur
b) O hareket beklediğimden de büyük olur ve ben çok az kısmından yararlanırım
genelde bu iki durum oluyo..gördüğün gibi bana faydası yok..belki sana olur
![]()
BANGA mühim
Koldmın Daks , müşterilerine Aste'nin öne gelen analizlerine uymamalarını önermiş.
-VAY-TIRS-![]()
En az 3 HİSSE...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri