** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
pala formda bugün çarpmaca yapıyoo
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yahu borsanın mantığı başksının cebindeki parayı almak değil mi..?bunu ister öyle ister böyle yapar...burası onun parkı..ve bu mantık bütün piyasalarda böyle..hatta daha vahşi olduğunu bile söyleyebilirim yurt dışında.
mantık basit...oluşturduğun yöntemi uygula..ama uygula...kaybetmemek kaçınılmaz olur bu yolla..
ister gözüksün,ister gözükmesin..isterse tahta kapalı olsun...yüzmeyi iyi bilen havuzda da su üstünde kalır..okyanusta da..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
borsanın mantığı "kim kimi düdüklerse" dir...
siz takribi değeri 1,5 milyar dolar olan bir şirketin "halka açılmasının" mantığını; "200 milyon dolarımız daha olsa neler yapardık biliyor musunuz piiii uçardık uçar" diye düşünüp o kadarını halka açarak para toplayıp "uçtuklarını" mı sanıyorsunuz?
nerede okumuştum hatırlamıyorum ama borsa için şöyle bir tanım görmüştüm:
borsa; zenginlerin, fakirlerin parasını almasının legal yoludur.
çok hoşuma gitmişti.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bir de kumar tanımını eklerseniz , tamam olacak.
Kol sentırı aratmayın şimdi..
En az 3 HİSSE...
Ben anlamam, yukarı çiziyolar85000-86000 seviyelerinde full shortları taşımaya devam edeceğim, hatta ilave teminatla daha fazlasını portföye ekleyeceğim, yaklaşık 1 ay 10 gün sonra seçim öncesi çok çok aşağılarda olacağız
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
84000-85000 lerde bikaç hafta oylanacağız, ondan sonra shortcuların piyasası başlayacak![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri