veri var mi veri?
veri var mi veri?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Aneey ,
"Unli büyük balık" da gelmiş..![]()
En az 3 HİSSE...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Aha burayada yazıyorum, büyük soyguna az kaldı, seçimlerde AKP kazansın, not arttı diye borsayı sürekli yukarı çizecekler, ondan sonrada zaten faizden ondan bundan kazanamayan halk elindeki üç kuruşu dahi getirip buralara koyacak, diyecekki en sağlam kazanç hisedarlık vs.vs.. ondan sonra olanlar olacak, hemde çok yüksek fiyatlardan....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
=> Güzin Apla... www.guzinabla.com.tr
![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
-alo?
-abi selam nasılsın?
-çok şükür sen?
-abi bu piyasayı bırakmııcaklar..ööleden sonra uzadım,çok da güzel silkeleme yaptı..zaten baksana habire alıyor..tutarım bu uzunları abi...sen naaptın?
ben kapattım uzunlarımı bugün
-....
)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri