Açtığın 77700 poz dirençden önce olduğu için zaten erkendi.
Ayrıca aşağıda 200 HO altı kapanış olmaması hatta noktasl borusal dönüşden dolayı pozun yanlıştıda.
Bir kaç kere baktım yazılarına 63325 altında longdan bahsediyordun.
Bir kere oranın altı aksine aksine short tuttur.
Kırılamayan 63325 ise aksine long al ve tuttur.
Yukarıda kırılan 65171 ise long oğlu longdur.
Kusura bakma bu eleştirimi özümseki başarılı ol.
Bütün hoların üstünde olan bir piyasada short yakar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
uzun zamandan beri ilk defa ütüldüm
helal sana pala.aldın paraları passattan
tabiki senden aldıklarımdan bir kısmını
hehehehehe
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
birşey olmaz üstad canımız sağolsun
bir kerede pala ütsün
yanlış analiz yanlış poz diyelim geçelim
sağımız solumuz ho kaynıyordu.bir tarafa kırılacaktı zaten.biz kırılım yönünde olamadık
napalım.
bir dahaki sefere
herkese hayırlı akşamlar
passat
jelibon üstad bravo
süper yorumlar bilgıler analizler daha ne olsun
saygılarımla
olanları okuyalım..
bize ait çıkışın dji ile alakası yok, bunu kopuk senaryo ile çok önceden duyurmuştuk, içi dolamaya başladı kopuğun....
eğer dji ile ilgili olsa idi 12 günlük dji çıkışına 14 gün sıkışarak cevap alınmazdı, erken çıkış beklenildi deseniz, bu defa bu cari açıkla nereye erken 9000 puvan çıkıyorsunuz, bu şöle işlerdi o taktirde dji önden gider siz korka korka arkasından tepki mayetinde gelirdiniz en fazlası bu olurdu,....
olay iç dinamiklerle alakalı ve ana haberlerden dün bu duyuruldu, açıklama nasıl derler hani yabancılar derler birde kulağa hoş geldi, ölese yatayda bekleme sıkılan kravatla ilgili idi, açıklama sonrası işte bu kravat gevşetildi kopuk ise bu gün start aldı,...
bu gün ki dji verilerini bekleme ise sadece bu işin kılıfı oldu, zaten yönün veriye dış dinamiklere doğru çevrilmesi bir ekonomi kanalından dün başlamıştı, borsa temsilcisinde kuvvetli alışlar yaşandı bugün, kopuk senaryo start aldı...
bu anlamda cds gevşemesi ise kravatın gevşetilmesinden başka bir şey deyil,..
hatırlarsanız minareyi çalan kılıfını hazırlardı demiştik, bu günkü dji işte bu kılıftı....
cds lerin gevşeme işi işte bu anlamda değerlendirilmeli,...kravat gevşetildi,...bugün domuzlar dünki açıklama sonrası uçtu, turkey deki drenç ise bu anlamda çözüldü,...yani ötelendi,....
işin teknik mayetinde vob için 773xx-783xx fake aralık olarak yazmış, long için 78300 üstüne günlük kalış, short için 77300 altına günlük kalış demiştik, medyan fiyat ise 776xx idi, bir kaç gündür bunları yazdım,....
gerçekleşmeler ise tam olarak 77825 biri, diğeri ise 78275 olarak yaşandı bugün...
mak hedef ise 807xx-9xx olarak duyurmuştum, bu durumda gelişme var,dış üçgen 816xx de şu anda....
bu bölümde her bir direnç 92500 tepesinde adres buluyor,...bu gün durulan yer tam olarak 91700 tepesinin karşılığı olarak yaşandı....
sonuç, şu anda her adres 92.5 zirvesine karşılık olarak gelecek, sarı ile işaretlediğim üçgen ise yön yukarı olmakla birlikte yeni sıkışma alanını belirleyicisi olacak,....
öte yandan dji kendini yukarı açmak zorunda, dikkat edin zorunda, bu anlamsız çıkşlarını bir müddet daha zorluyacağını gösteriyor,....nedenleri ise...
tombul parmaktan uzaklaşma isteği, bu anlamda vixsin ensesinde oluşu ve bunu bastırma isteği, libya operasyonunun devam edişi, bu manada libya sonlanana kadar akdenizin libya dışındaki bölümünün özellikle kuzey akdenizde cebeli tarıktan iskenderuna kadar bu süreyi sakin geçirme arzusu, turkeydeki seçim de bir manadada böyle ele alınmalı,....bu cari açığın bir müddet daha sürdürülebilir olması demek,....
ancak bütün bunların sonunda fonlanma kaçınılmaz, birinci bölüm dün bu idi, ikinci bölüm se işte bu fonlanma,...sandıktan sonra,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
graf şu anda bu seviyelerinde her bir direnci dikkat ederseniz her bir zirve tepesine karşılık geliyor, domuzlar eline yine bumerangı almışlar fıralatmayı bekliyorlar üçgen sonrası, elden çıkmak üzere bumerang, nereye gider lem bu ekonomi bu kamburuyla, ama götürecekler istesekte istemesekte, ...
üçgenden başlayacağız şimdi zaten içindeyiz üçgenin,....versinler el altından, fırlatsınlar bumerangı sonra, el altından girenleri bumerang alsın geri getirsin sahiplerine, bizde ne koparırsak kar artık,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İndregandi hocam sizin grafiğe senaryomu ekledim, beklentim beş dalgalık düşüş yönündedirsaygılar.
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
inşallah, nede güzel olur, ama nedenlerini yazalım, teknik olur taktik olur, ewsel olur, görsel olur,...
Ben kapalı zarf usulü yazdım,...tekniği ise biraz açtım, tekniğin anlamı şu üçgendeki olacak sıkşma belirleyici olacak dediğim 91.7-92.5 zirvesine denk geliyor, yani üçgen yukarı kırılırsa önü boşalacak, hazirana kadar yeni zirveler belki yapamaz anacak can yakarlar, .......
Yani şu anda farkındaysanız üçgenin kırılması aslında 91700-92500 zirvelerinin şimdiden kırılması olacak,.......
Bölgesel proceksiyon var burada, bu proceksiyona hayır denmedikçe bu beslenir,....dikkatli olun ve varsa sisteminiz uygulayın,.....:d
ben düşüşü seçim sonrasına bekliyorum kısaca böyle,...daha önce yazdım seçimden sonra resmi kanaldan fonlanma bekliyorum, el altı sadece borsayı ayakta tutuyor, reel yapmıyor,...suni oluyor, bumerang lı oluyor, fırlatıyorlar kendileri tutuyorlar, onun içun şu açığın bir şekilde yamanması lazım, hep el altı giriyor,...yüklü girişin karşılığı yok şu anda,....vardı 74-92.5 arasında boşalttılar, şu rezerv 100 hikayesi,....
Bu nedenle yeni zirve belki olamz ama can yanar, dışarısıda kalktı çünkü, merval,bowe, sensex....alayı, biz bunların en kötüsüyüz sadece,...
ben cuma stop oldum
bu hafta seyredecem bakalım nolacak diye.kritik anda devreye girer basarım kısaları veya uzunları
hayırlısı
herkese bol kazançlar
passat
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri