pala diye senin bıyığına tüküreyim şebek yine makası koydu 800 puan utan be...
pala diye senin bıyığına tüküreyim şebek yine makası koydu 800 puan utan be...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sabahki açılışı görür görmez farkettim puştinin tersoya yatırmaya çalıştığını ama geç kalmıştım zira dünden longdum 78binden bugün 2 hamle ile güzelce karada geçtik Allahıma şükürler olsu'n...
Alias formasyon avcısı
Şinci günlük grafa bakıyorum diyorumki ben Lebron olsaydım milleti nasıl lebronlardım? Bu gece DOW düşer yarın makul bir eksi gapla açar, sonra az daha gevşetir, sonra hülülülülü yukarı yaparım..İndiklerin de çizdiği en pozitif senaryo bu...Yani hemen hüülüüllülü yukarıya izin verecek gibi durmuyor indikler...Arada bi lebronlamaları lazım..du bakalım
![]()
BANGA mühim
Kapanış 77000-77500 aralığında olur gibi görünüyor![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Genişleyen üçgen yukarı patladı üww..![]()
Kapanış tahmini yapalım bilaz
77250 dedim...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Pala sana Oha diyorum evladım utanmasan 1000 p. spotnan fark koyacan niyetin ne açık konuş yoksa bizi soymak mı istiyon? Ama Allah izin verirse till September AQ Palasını soyacam max ölçekt'e...
iyi akşamlar
sevgiler
selamlar
hörmetler
Alias formasyon avcısı
ya dus ya, be ne yaaaa![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri