Fizikten anlamayan biri bu soruyu rahatlıkla cevaplayabilir. Fizikten anlayan biri ise önce aşağıdaki soruların cevabını almadan cevaplayamaz.
1. Alışveriş merkezinin malzemeleri Ay'dan mı, Dünya'dan mı, yoksa başka bir gezegenden mi sağlandı?
2. Ay'ın ağırlığını ölçen terazi Dünya üzerinde mi duruyor?
Burada asıl tikkat edilmesi gereken şu, Ay üzerinde birşey yapmak için Dünya'dan kütle azaltıyorsan, Dünya'nın çekim gücü ve dolayısıyla Dünya üzerinde ağırlığı ölçülen herşeyin ağırlığı da değişecektir, çünkü yerçekimini Dünya'nın kütlesi oluşturur. Hadi cevapla bakalım..![]()
![]()
Hagi istifa etmiş, imzama kimi yazsam istifa ediyor... İstifa etmesini istediğiniz birileri varsa, istek yapabilirsiniz![]()
http://fanatik.ekolay.net/Hagiyle-yo..._32_218651.htm
Bu da Abdurrahim Albayrak'ın isyanı
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...ak-i-cildirtti
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Helecan dorukta....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
1-Teprik ederim. Sorunun cevabı bu zaten.
2- Bir önemi yok. İkisi de aynı koşullar altında ölçüldü dedik ya arkedaş..referans problemimiz yokSağa ne, çekimden kütleden..
Ona bakarsan ayı dünyaya indirmekle de dünyanın "g" sini bir miktar oynatmış olursun he..
Peki stro üstad; Acaba sizce çaresizlik ve parasızlık yani seçeneksizlikle gemilere atlayıp sürekli batıya giderek yeni dünyayı keşfeden ve yeni dünyadan gelen zenginliklerle evropada aydinlanmanın yolunu açan alayı sarhoş adamların hastalıklardan mevta olması mı yoksa bu lebronların uğradığı yerlerdeki mikemmel uygarlıkların vahşi avrupalılarca yok edilmesi mi daha büyük bir kayıptır insanlık için![]()
BANGA mühim
inanmiyorum yaaa, hala mi ay'in agirligi muhabbeti?
iki makale bitirdim, ustune inegol koftesi yaptim ve siz hala ay muhabbetindesiniz![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Patron bu ver benzer birçok sorunun cevabı altın kuralda gizlidir.
Altın kural: Altını olan kuralı koyar.
Şu an dünyada zayıf olduğu için mazlum durumda olanların %99.999'u eline güç geçirseydi şu an zalim olanların yaptıklarının aynısını yapardı.
Bu arada niye göçmüyo bu ** Dow... üvv... Selpatross... Helllpp... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
orda uzun bi ara oldu bi keretrafik arası..gerçi stro mesaide işyerinde galiba ama ben trafikteydim
ayrica muhabbet ayin ağırlığı değil, en basit haliyle bile avm+ay in ağırlığı...
en garmaşık haliyle ise referans sorunu felan feşmekan..... ikili makale bitrdim diyen de makale yazdı sanacak..hepi topu okumuşun işte ne var
stro üstadın her bir mesajı da makale gıymetinde bence
ben de salata yaptım..kırmızı biber+marul+dere otu+nane+roka+yeşil soğan+turp+havuç+zeytinyağı+nar ekşisi+lşmonbence küfteden daha iyi
![]()
BANGA mühim
BANGA mühim
yaw strobaba...Allah seni gahretmeye..o nassı avatar yaaa..o avatarı gören boğa, normalde kaçacaksa da, geri dönüp süsmeye karar ver...o ne yaw..eüzü![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri