kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ben çıkıp biraz hala alim..görüşürüz..
![]()
ya bizim bursaya yerel bir forex firması şube açtı,bildiğiniz banka şubesi gibi..
torba yasayla beraber yasallaşacak falan diyorlardı,oldumu acaba o iş ?
siteyide güncellediler,sınırsız scalping,en fazla işlem gören paritede düşük kaldıraç,pozisyonun gerçekten uluslararası arenada işlem gördüğüne dair dekont vs diyerekte güven pompalamışlar..
uğrayacam yakında..
bursalı arkadaşlar için adres vereyim çekirge caddesinde çelikpalası 200 mt geçince solda,finansbank yanı..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
jerfin ve limitsiz patron hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz bu arada..
daha sık uğrayın yahu..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Onlarla ben forex işinde çalışmıştım bi sorun yaşamadım. Gerçi hep zarar yazdık kar yazamadık belki de sorun olmaması da normaldir heh heh.
Bildiğim kadarıyla bir yıldır hisse ve vob işlemlerlerinden de pastaya ortak olmak istiyorlar ve ağırlıklı çalışmaları bu yönde galiba. Zaten bu yüzden de yeni bir aracı kurum oluşturup bu isim altında çalışıyorlar.
Patron hatırlarmısın... Butterfly Turizm diye bir şirket vardı.. Bir sürü yere ofis açmışlardı...otellerle anlaşıp müşterilere oda satıyorlardı klasik formatta..adam odaları satıp paraları alıp tüydüydü sonra... şiketin adını da kasten öyle koymuş..batır-fly, batır-kaç(uç)..manasında![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri