Sayfa 779/5549 İlkİlk ... 27967972976977777877978078178982987912791779 ... SonSon
66581 sonuçtan 9.337 ile 9.348 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    up py 76725 üstünde kalışta şu anda,....
    buymuş,....
    oradan göçtü ama 75775 deyilmi, dalgalı işte tepedeyken ben demişim sizi gördüğümde, kalış diye sonra dalga çukuruna düşmüşüz, düşmeden önce lon açtım ben,...76550 den, oradan göçtü 75775 e, ben arabadaydım o esnada,...o fiyatı ben görmedim yani iyikide görmemişim, sonra geldiğimde baktım 764xx de yapraklanıyor, işte oradan şu yukarıdaki analize başladım onun hikayesi o,....1 dk nın,....

anadınıznı,......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

onun 5 dk da var ama bu agammenon mavideyken aşğı furunca 500 puvan göçürtüyü, profit eriyor,.....önlem olsun diye kırmızıyı yukarı taşıdım, mavi harekete hem seviye göstersin hemde bu tür fakeleri uyrasın diye, ne yapsanız hikaye, tek yapılavcak iş, kırmızı düz çizginin sonlanmasını beklemek,.....mavi düz çizgiyi beklediğiniz gibi yani,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

dji de toparlamış,....şerro dji, ne düştüğü belli ne çıktığı,....

6. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

hayırlı olsun millete, 3.6 seçimin sonuna kadar bunu yakacaklar bu belli oldu, yakış işlemi bitince hesabada geçmiş olacak haliyle, el altı, ilk duyan yazsık demiştik, nerede hep beraber duyduk, yokmu kulağıdelik olan, ben seneryoyu yazdım en kopuğundan iki ay önce, duyanda yazsın dedim,.ne diyelim, .....

8. The Following 8 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ilerleme oldu,...bantı indiğe kestirdik sonunda, realize bunu sağladı...

sıralama şu şekilde idi,...

1.indik bayaz altında bantı keser ise realize,
    2.hem bant ve hem indikatör ikisi birlikte yüselerek beyazı geçerlerse ciddi realize,
    3.hem bant ve hem indikatör ikisi birlikte yüselerek beyazdan sonra penbe yi geçerlerse ciddi düşüş,

1 .de beyazdan dönerlerse yatay veya bir süre sonra çıkışa devam,
    2.de ciddi realize sonrası pembe çizgi geçilemez ise, bir süre sonra toparlanışa dönük veya yatay py,
    3.de 1den başlayan hareket 2.yide yanına alarak hareketi sürdürürse çok ciddi realize ve düşüş veya her türlü pembe çizgi üstüne çıkşlar çok ciddi düşüş,

sonuç şimdilik oynaklığın başındayız ve başladı diyebiliriz, saykıl ise yukarıdaki gibi işleyecek, ancak haftalıkta buna katılım günlükten çok daha iyi ses getirir ve uzun sürer, şimdilik günlükten devam edeceğiz,....

buradan 600 puvan aldık ama, kademeli vuruşma ve asimetri,.....buna uyandık ama dalga boyu yüksek asimetri çok sert fiyat hareketlride öle, tam tersteler ancak hareketler aynı...

kademeli vuruşuyor global ağa,....yazım var arşivden bulabilirsem atıcam,....

10. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

120 liğe bakılmalı, henüz hareket yok bunda,....zaten olsada yedirmez, ....büyük testere olur,....ancak bir dip yorumumuz olurdu,..

şu anda bu fiyatlarla dünkü seneryo 1 geçildi, yani o limit fazla fazla oldu, artık bir long squaze, short squaze olmaz,...olsa idi ihtimal yüksek +gap açardı bugüne, olmadı olasılık azaldı...
    şimdi ise seansta herkez stoplar , kaçar,..ölese testerenin sivri kısımları long uyrmak için, long bulmak için,..
    şu anda bu fiyatlarla seneryo 1 geçildi şu anda,.. mod şelale modu,....

Artık dünkü oynaklık yorumu gereği baraj kapağını açtı,
    mantık baraj kapağının açılmasının sebebi barajın artık su tutma öazliğini yitirmesidir, ölese bu özelliği geri gelene kadar kapak açık kalacak,...

Bu durumda yeni dipler olasıdır,...hedeflerimiz çok çok önceden bellidir...

Aksi durumlar, not artırımı kargalar güler buna, bu işin neye yaradığını şu sıralar gördük, notlar gıdım gıdım veriliyorki böyle zamanda iş görsün, yoksa ülke çatırdar,....onun için çok not yok..

Cari açık için el altı el üstü fon bulunması....

Bu sorun işte bunu nasıl ölçeceğiz duyan yazsın buralara, geçen el altı 18+5=23 buldular, std-by erteledi, içerde olumlu malzeme oldu bu,

şimdi el altı iteleseler buraya, daha çok açık verir bu,....katlanır,...

ölese ihtimal resmi kanal kullanılabilir, resmi için de pylerin düşmesi gerkliki, rüzgar yelkenlere vurunca şişirsin,...
    Yani araba 92.5 giderken 70, e düştü, sen bunu std-by vitesine veya el altı turbosuna taktın hızlandı ama tam hissedilemedi, ne oldu zaten bir hız vardı deyilmi atalet,...

Oysa 92.5 giderken düştü düştü düştü 61-62(56) oldu,..yetermi olmaz, py ye hissettireceksin bunu, işler py de kötü gitmeliki, kötü algılanmalıki, araba hızlandığında yeni durumu iyi algılasınlar...hızlanıyor desinler...aferin desinler...

Işte bunlar belli, belli olmayan fon kaynağının ne şekilde bulunacağı, neye karşılık bulunacağı(ana haber bülteni kanal farketmez, doğru okunmalı sadece),.....ve fonun ne zaman sisteme enjekte edileceği,...

Kopuk seneryoda bunun 3 birarada gereği seçim öncesi ya sıcak çağırma (fon bulamıyorsa seçimi aşırmaya yönelik), veya el altı şeklinde eğer mevcut devam edecekse,...

Yok mevcut gidecekse yeni yi mutlaka resmi fonlanma bekler, aynen papandereu emmi gibi,....
    ehende kopuk senaryo,...şimdilik tutmayan ölçülü yere idi onuda revize etmiştik hatırlarsanız şu 727xx de uyanmış, birde 120 lik histodan uyanmıştık,...

bütün bunlara üstelik capan depremi ve reaktörler dahil deyildi, bunlar olunca şapka düştü kel köründü, mecbur kaldı uçan do....açıklama yaptı, hem ülke adı verdi hemde hisse adı verdi,.....

geçen yaptığı açıklama buradan tepki almıştı, düşüşe yönelikti, buna ise henüz ses çıkmadı,....

demekki çıkarlar örtüştü ve hizaya gelindi,....

12. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yalınız yinede çok geride kalıyoruz, adam ocak ta sokmuş 3.6 yı, biz daha yeni duyuyoruz,....dedik ya duyan yazsın,....

senaryo var ama içi dolmalı,....doldu ama elin oğlu doldu,.......nerde saklıyorlar nasıl saklıyorlar, net hata noksan hemen açıklanmıyor gecikmeli, ama bu kadar büyük para illaki bilinir, günler öncesinden tahmin ettik ama 9000 puvanla sersem ettiler,...

ne denilebilir, .....

14. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.550
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    708
    Toplam Teşekkür
    169 Yazısı Teşekkür aldı

bu nasıl iştir üstadım bir türlü akıl ermiyor
    şu sözünüzü çok seviyorum domuz uçarmı işte uçtuğunu görüyoruz
    dünya borsaları tepe taklak bizimkisi tınmıyor
    eskiden olsa imam o..... cemaat.....
    birşeyler terste
    bu domuzu n kantlarıda yok ama ne zamna çakılır bir umt varmı
    yok sa gösterdiğiniz graf da ki gibi 88 000 e kadar işgence devammı

16. The Following 6 Users Say Thank You to kanterturk For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı kanterturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni fantezi denemek niyetindeyim nisan vade kısada kaldım
    haziran vadeyi uzun almak gibi
    ne dersiniz?
    ben nisan falan bilmem, şunu bilirim, bir günde %6 düşen x bank, hiç birşey olmamış gibi şu anda zideleşmiş, yüzü gülüyor, turkey bu,.....bugün halıya basarsın yarın bakarsın fayansa basıyorsun, dünyanın en iyi global hırsızları buradalar artık,.....

onun için şunu bilirim, histom nerde, bakıyorum hemen graftan ...evet 64100 de, nerdeydi 61xxx deydi öncesinde, şimdi burda long yerem burada, 2008 suni krizinden çıkardığım cıbık nerede 96xxx da şu anda buradan shortlarım,.....

bu nisanamı denk gelir haziranamı,.....bumerang saykılına dikkat, yeni fon girmeden fırlatırlar 1 adım atıp tutarlar,....fondan kasıt 3.6 deyil tabiki, bu öteleme .....

18. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı kanterturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nasıl iştir üstadım bir türlü akıl ermiyor
    şu sözünüzü çok seviyorum domuz uçarmı işte uçtuğunu görüyoruz
    dünya borsaları tepe taklak bizimkisi tınmıyor
    eskiden olsa imam o..... cemaat.....
    birşeyler terste
    bu domuzu n kantlarıda yok ama ne zamna çakılır bir umt varmı
    yok sa gösterdiğiniz graf da ki gibi 88 000 e kadar işgence devammı
    bu domuz hikayesi şu aslında ew ci tuncay hoca vardır, bir iki defa onun anlizini okumuştum, güzel yazıyordu,.......domuzlar uçarmı hiç diyordu,...

dedimki içimden eğer domuzsa uçar,....

20. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ew 1929 dalgasına çözüm bulmalı bence, yoksa domuzlar hep uçar,....

22. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

1933 ten beri longlar bu adamlar, 1982 de ikinci ivmelenmeyi yapmışlar,...1982 öncesinde dünyadKİ TÜM İKTİSADİ VARLIKLARIN KIÇINA USD YAPIŞTIRDILAR,...

VARİL/ DOLAR, ONS/ DOLAR, BUNA BÖRSELER DAHİL,....HERŞEY BUNLARIN ÜZERİNDEN SATILMAYA BAŞALANDI,....DERKEN PETROLCÜLER GREENPANLA MALA VURDULAR, BERLİNDE DUVAR YIKTILAR, PARİTEYİ ATEŞLEDİLER VE DUVARIN YANI BAŞINDA USD İLE NİKAHINI KIYDILAR, RAŞAYA YÜKSEK FİYATTAN PETROL TEKLİF ETTİLER AFGANİSTAN KARŞILIĞI, AFGANİTAN ÇHİNAYA KARŞILIKTI, RAŞA ONDAN ORADAYDI..

SONRASINDA IRAĞA ÇULLANDILAR, SIRADAN GİDİYORLAR, MASKELERİ DÜŞTÜ, ŞİMDİ BUNLAR YERİNE HEM ZENCİ, HEM BEYAZ, HEM HRİSTİYAN HEM MÜSLÜMAN, HEM BAŞKAN HEM DEMOKRAT BİR LİDER BULDULAR,..

DEDİLERKİ ARTIK PETROL PARA ETMİYOR GLOBDA, BUNDAN KELLİ DEMOKRASİ PARA EDECEK,..DEMOKRASİNİN YAPI TAŞI DA KUM FAYANS VE ÇİMENTO OLACAK, AVM LER İSE ORTAK KULLANIM YERİ HANE HALKLARINA....BİZDEKİ PY ORALARA GÖÇECEK, PATLAYANLAR İSE ARTIK LOKAL PATLAYACAK, TEDAVİLERİ İSE AYAKTA YAPILACAK, ARTIK KRİZ OLUNCA KİMSE BANA DÖNÜP BAKMAYACAK...

BAKIN ŞİMDİ DÖV DÜŞÜYOR DÖNÜP BAKAN VARMI, YOK,....600 PUVAN BU, ÜSTELİK REAKTÖRLÜSÜNDEN...AMA BAKAN YOK,...

24. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Yer imleri

Yer imleri