ben bi de bugün ters pozisyonda yakalandım sistem gereği... ama günü karla kapadık şükür... resim yapıştıracam da üstad, tiny çalışmıyo, bi ara yapıştıracam sinyalleri, ama son sinyal long du,,,
ben bi de bugün ters pozisyonda yakalandım sistem gereği... ama günü karla kapadık şükür... resim yapıştıracam da üstad, tiny çalışmıyo, bi ara yapıştıracam sinyalleri, ama son sinyal long du,,,
dünkü sinyalleri zaten vermiştim kapanışta 78550 dendi, resimleri mevcut dünkülerin, bugün her ikiside teksinyalle geçtilr, güven kazandılar, küçük farklar var su-te o günde belirtmişitim bunu,...
çift sinyal bundan olabilir seninkinde,.....ben çift öküz koştum, farklı mantalite farklı içerik sinyaller eş zamnlı gidiyor,...biraz daha izlemek gerek,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tamam üstad, dayanışmaya varım,,,, az farkta olsa senle aynı,,,,
bugün 2 sinyal var bende , bu kez sistem geç kaldı sinyalde 77.200 sat 77.400 al,,,, ve alda kapattı,,,
bak bir tanesi geriye (ileri deyil)kayma yapmış örneğin resim olmasa anlamıyacam bunu,son 5 sinyali harfiyen koruyor ama 6 cınyı değiştirmiş gavat, o yüzden otursunlar biraz,...yinede şuna razıyım son sinyalleri yerinde olsun yetr,....e son 5 i yerinde bu na şükür, yyetrde artar bize....
ama izlemek gerek o yüzden atlamamak lazım hemen,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi aşağıda bir grafs atacam, bu grafs daha önce printer olark adlandırdığım satışa kırmızı ve alışa ise mavi çıktı veren bir platform, zamn 1 dk, şu anda 1 dk için kesintisiz 2000 puvan alacak boyuta ulaştık, daha doğrusu platform ulaştı bize daha zaman var,...
aşağıda beraberce analiz edlim ne olmuş,......
bekliyorum, yoksanız yokum, varsanız varım,....![]()
her zaman yanındayız üstadım
lakin bu malesef yine çarpıldım
sadece yarına umtla bakıyorum tabiki sizin tavsiyelerinizde
yeni fantezi denemek niyetindeyim nisan vade kısada kaldım
haziran vadeyi uzun almak gibi
ne dersiniz?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri