...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
up py 76725 üstünde kalışta şu anda,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
foruma girişte problem oluyo üstad
burada kaldık haberleşme sekteye uğradı, uçan do... ortaya çıktı, ülkesinide hissesinide ilan etti, bu vatandaş geçende çıkışı işaret etmişti, çıkıldı, şimdi girişi işaret ediyor, giriliyor,....uçan do...bu vatatndaş....,geriye ...... kaldı kılıfa girermi bakacağız, girecek gözüküyor,.....
ülke yol geçen hanımı evet, yol geçen hanı, şimdi para rusyadan gelmedi desen k.afrikadan kaçtı buraya geldi denecek, bunu da geçsen o zamn bu uçan do....orada kaybettiğine buradan mala vuruyo olacak,...bunuda geçsen işaret etiği o bankanın ortağına dji de poz almıştır, bunuda geçsen ocakta net hata kalemine soktukları 3.6 mil doları tahsil ediyorlar demektir, bunuda geçsen, bu süre zarfında .....kılıfa girer,....bunuda geçsen spottan temettülerini alırlar, .....
geriye rayoaktif serpinti ve boyutu kaldı,.....buda iş yapmaz.....açıkta biz varız gelir bize serper,.....
bu deperem rabbim kimseye vermesin ve tattırmasın yarabbi, acısıyla bir şeyi ortaya çıkardı, bu yazdıklarımızı gün ışığına çıkardı, ....mecbur kaldı ve öttü uçan do, hisseyide ülkeyide söyledi, türkiye gibi ülkelere dedi, buraya radyasyon gelmezmiş öle söyledi,....şimdi geriye cari kılıfa sığmayacak kadar büyük bu belli......ancak el altından da bu haliyle dönmesi çok zor o da belli, sonucunda resmiyet kazanacak duruyor seçim sonrasına, ama atı alan da çoktan üsküdara geçecek,....
bir taşla çok kuş olan bir seneryodayız ricam kuş olmayın taş olun bu defa,...
sistem demiştik sistemsiz hareket etmeyiniz,....makanik olunuz duygusal olmayınız, asimetri tüm hızıyla devam ediyor,.....
Forumda millet kalmamış..... galiba vobcular bugün hızara verilmiş..... bu saatte kalabalık olurdu. demek ki moraller sıfır..... Hızar günüydü, napçan arada olur böyle şeyler.........
Ya arkadaş hergünde kazanılmazki niye moralinizi bozuyosunuz? Bi günde kaybedin, nolur yani? Erkenden toz olmanın anlamı var mı?....![]()
gün içi karar yeresi olarak söylemiştik bu durumu o esnada fiyatlar 76500 civarı idi, sanırım daha sonra 75775 e kadar inmiş ve tekrar 76500 civarına geldiğinde yükselişi işaret ediyordu, sonrasında 76550-650 arasından trende girdi, ve kapanışı en yüksekten yaptı, dün sistem satışlarının 78550 satış ürettiği yrden aynı yerden kapadı,...sistme sinyalleri al sinyalini muntazam ve zamanında ürettiler,....kendilerini ispatladılar, uyanların kazandığı muhakkak, uymayanların ise iri dalgaların altında kaldığı yine muhakkak,....
bu arada asi histo ikilisi, çok güvenimi kazandı,.....
aklımdan geçiyordun, henüz ben sistemle takılmıyorum ama sinyalleri çok muntazam oldu su-te, her ikisininde çok muntazam bir resim at karşılaştıralım şunları,....
dün tek sinyal 78550 yersinden, bu gün tek sinyal kaçtan verdi göremedim(tahminen 765xx civarı), yada görmenin yolu varsa onuda ben bilmiyorum, sonuçta alarm kurmadım, kayıttada yoktur,
bu gün direksiyon salladım genelde, bir ara fiyat takip edebildim ondada foruma kısmen giriliyordu,...sonra o da koptu,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri