...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
SATIŞA DÖNÜŞ İÇİN ASİNİN HİSTO İÇİNDEN DIŞARI YUKARIYA DOĞRU ÇIKMASI GEREKLİ,...BUGÜN GELEN SATIŞ HENÜZ BUNU BAŞARAMADI, YARINA BAKILACAK,...
VOLATİİLİTE İSE HALEN KIRMIZI ÇİZGİ ÜZERİNDE, SANIRIM BU BÖLÜM HALLEDİLİNCE EMNİYETLİ ALANA GERİLİYECEK,....YUKARIDA KALDIĞI DURUMLAR TREND GÜÇLÜ GELİŞSEDE OYNAKLIĞI MÜJDELİYOR,...
DENGE VE SİSTEMLER SATIŞ KONUSUNDA İSE ÇOK CİDDİLERDİ,
78550 DEN SATIŞTALAR AKILDA BULUNSUN,.....
765XX-7XX CİVARLARI DESTEK AÇISINDAN ÖNEM TAŞIMAKTA,...
777XX- 773XX-767XX-765XX DİĞER DESTEKLER,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bankacılık güçlü idi,....
Eğer güçlü ise xbank bir günde %6.xx niye düştü,...hareketin devamı %10-12 gitti, eğer %10-12 düşüldüyse şimdi %10-12 niye çıkıldı, bu hareketler esnasında ekonomide en ufak somut gelişme yok, rusyadan çıkan sermayeyi buraya sokmak bu kadar kolaymı, eğer kolaysa mb önlemleri ile munzam hikayesi nereye gitti,....
Sermayenize mukayet olun,.......yukarıdaki somut gelişmelerin dışındakilerini uçan domuzlarla yeterince anlattım,.....
Yol geçen hanımı bu ülke,.....
Kıraç'tan damardan bir şarkı... vob la hayatı nasıl seveyim...
http://www.izlesene.com/video/kirac-...-artik/2966803
GÜNAYDINLAR..BOL KAZANÇLAR..
yönsüz , sistemsiz kalmayın..bol kazanç dilerim.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Ben yazmayınca yürümüyormu topik, bu ne 3 kişi, üzüldüm valla,..cık cık,
hocam selamlar, dün dikkat ettim tüm topikler sessiz idi, yani forum bile kapitüle etti, bugün canlanır, onun dışında tvdeki para rusyadan indi türkiyeye bindi ordan şuraya zıpladı yorumları iyice komik kaçıyor artık, bir parça shortla yola devam ediyoruz ama yıprandık
GRAFTAKİ YERE KARAR YERİ GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ FİYATLAR YÖN BULMAYA ÇALIŞIYOR,....
DÜN 767XX-5XX DİP VERMİŞTİK,....BUNUN ALTINA İNİLDİ ANCAK ŞU AN BU SEVİYELERDELER TEKRAR,....
RADİOTİON VE BOYUT BUNLAR KESTİRİLEMİYOR ŞU ANADA, ANA YÖN İSE YUKARI,....
bulunduğum yerden foruma girişte problem yaşıyorum , bağlanabildikçe paylaşım yapacam,...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri