öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
GARAN içinde 7,00 altına sarkmadıktan sonra düşüşler hikayeden ibaret olacak![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
12.000 kontrat yeni poz açılmıştı bugün hemen hepsi kapatıldı vay anasına...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
petrol yine dusuyor, uwwwww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Uzun devam uzun
Silkeleme bitti görülüyor![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Geceyede uzun
Son kararım...
Hun İmparatoru ATİLLA
AKBNK bikere 8,00 gözüyle bakıyorum![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Kısa poz.da huzur duymaya başladım...![]()
cogunluk yine sort olacak sanki. ve yarin 80000 denemesi olacak sanki, uwwww.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri