Herkese hayırlı cumalar, bol kazançlı bir gün diliyorum.
Herkese hayırlı cumalar, bol kazançlı bir gün diliyorum.
huu sazan ustam ben geldim, buda flamam
Yanlız bu flamalarım selçukluya hediye..
SaZaN abim ...Sayın hörmetli gralım ... ... .. günaydın ... graş iyi olur abi .. sp >> 300 olsun kapatacam shortu ... üvvvv ...![]()
2013,00
Günaydın Selçuklum.
Bak DJI haftalık grafikte de, DJI geçen hafta, 2 hafta evvel hiç aldırış etmeden geçtiği 3 direnç çizgisinden son hedefe, tersten dokunup (el öpme hareketi) hörmetlerini sundu.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Hörtler sazangral..galbime indirdin bi an öyle up filan..neyseki yalnız başına değilmiş üühühhügraşsak eyi olacaydı...patron derin histem 3-4 haftadır, önceki grizdekine benzer bir graşışa hazırlanıyor , sen de hazır ol deyi bana...
...yukarı aşşaçok pis titretecek trend sonu deyu..
dow el felan öpmez, son derece ahlaksız terbüyesiz fütursuz bi arkedaştır kendisi...el öptürülmez ona, yani ille de öptürülecekse, öptürülenin el olmaması lazım... hörmetler sazangral
BANGA mühim
.....Sazan abi ...bu dow efendi iyi adam ... .. acilen 11000 altınada bi dokunup (el öpme ve hörmet sunma hareketi) yapsın ....
![]()
2013,00
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bide z-- verseydik abi ..... hörtler demiş basit bişey değil yani .. üvvvv ....![]()
2013,00
Valla batron bugün saudi arabia da gösteri var... sırf vob graşsızn diye biz organize ettik haftasonu feyizbuk daşaka bir yana gerçekten bugün arabistan da da gösteri varmış...libya 1 etkiliyorsa Suud 3 etkiler gannatimce, petrol üretim payı nazarında yannneee..
Diğer konu..gızma abi.. Hörtler bir Alman asilzadesi..üww..
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri