Sayfa 1975/2456 İlkİlk ... 975147518751925196519731974197519761977198520252075 ... SonSon
29468 sonuçtan 23.689 ile 23.700 arası

Konu: kanalizasyon

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı DURU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 lıkta PUPU lar mı olmuş ne...kaya kardeş bir baksaydı iyi olacaktı

EVET 60 LIKTA PUPU Varmış şimdi gördüm ptesi sağlam bi ykarı olur ancak bence bu sadece tepkiden ibaret olur gibime geliyor.Tekrar 78 000 üstüne atmadığı sürece bence aşağı düşüş devam eder.
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

2. The Following 6 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    relax patron (la ben yeni yazdım o mesajıı hangi ara etkilendinde şortlandın)...(XAUUSD/FDJR Haftalık grafa bak patron..en az %15 daha under pırformıns var...yemişim dow u, dow da neymiş)

http://www.youtube.com/watch?v=__li0...eature=related
    pardon x30yvade/fdjr olacaydı
    BANGA mühim

4. The Following 5 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

relax patron (la ben yeni yazdım o mesajıı hangi ara etkilendinde şortlandın)...(XAUUSD/FDJR Haftalık grafa bak patron..en az %15 daha under pırformıns var...yemişim dow u, dow da neymiş)
    Amca size çok kanım ısındı, size teknik analist diyebilir miyim?

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

6. The Following 7 Users Say Thank You to Strategist For This Useful Post:

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amca size çok kanım ısındı, size teknik analist diyebilir miyim?
    Başka ne diyorsun ki??
    En az 3 HİSSE...

8. The Following 6 Users Say Thank You to excali For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

t.şengöz blogunu güncellemiş.meraklıları baksın gaaari...

özetle 63.500/67.000 ne tarafa kırılırsa o tarafa sert dalgalar başlayacak yazmış.bu bant aşağı kırıldı.

http://blog.sosyonomi.com/
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

10. The Following 8 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.671
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    328
    Toplam Teşekkür
    88 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    t.şengöz blogunu güncellemiş.meraklıları baksın gaaari...

özetle 63.500/67.000 ne tarafa kırılırsa o tarafa sert dalgalar başlayacak yazmış.bu bant aşağı kırıldı.

http://blog.sosyonomi.com/
    yazıda zig zag yaparsa yukarı diyor.sizce 63500-67000 arasındaki zig zagdan mı
    bahsediyor tam anlayamadım.

12. The Following 6 Users Say Thank You to medihaluk For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

hayır XU100 de zirveden ilk inen dalga ZİGZAG ın a dalgası olabilir,sonrasında yukarı hareket b dalgası ve aşağı iniş c dalgası ile biter.ama bu sayım çöp oldu yani zigzag ihtimali çünkü c dalgası olabilcek dip kırılıdı aşağı.bu olmamalıydı.

grafikte gösterdim olası a ve c dalgaları eşit.yani bir zigzag düzeltmede olabilecek en güzel oran var a=c.ama dediğim gibi c dibi delinince bu ÇÖP oldu.

ben bir grafik koymuştum buraya 22 şubattı sanırım o sayıma göre yine aşağıdaki grafikteki a? dalgası olduğu gibi kalabilir ve şu an aşağı c.iii iniyordur.ya da a? denilen yer 1. dalgadır ve şu an aşağı 3.iii içindeyizdir.her halükarda çakılmamız lazım.daha yeni başlamış olmalı düşüşün en can alıcı kısmı.

ama burası borsa şimdi böyle diyoruz 3 gün sonra yukarı saymaya başlarız.şartlanmamak lazım.önemli olan cebimize giren para.yoksa şu olursa bu olur falan işin hikayesi.

istanbul izmirden daha güzel

Alıntı medihaluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazıda zig zag yaparsa yukarı diyor.sizce 63500-67000 arasındaki zig zagdan mı
    bahsediyor tam anlayamadım.
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  xu100.jpg
Görüntüleme: 154
Büyüklüğü:  12.8 KB (Kilobyte)
ID:	4575  
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

14. The Following 9 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.686
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    317 Yazısı Teşekkür aldı

İZMİRRRRR

Türkiye’den sıkıldığım zaman İzmir’e giderim ben. Simite gevrek deriz biz... Çekirdeğe çiğdem. Kordon elektrik aleti değildir. Kumru da kuş değildir bizim için... Yengen’i yeriz. Sen sigorta dersin... Biz asfalya deriz. Uzatmayız... Gidiyom geliyom deriz.

Evimiz isterse 800 metrekare olsun, balkonda otururuz. Hıdrellez filan gibi mazeretler uydurur, sabaha kadar sokaklarda içeriz.

Paraşüt kulesinden atlamayana kız vermezler; kızlarımızı da tavlayamazsın ha... Canı çekerse, o seni tavlar!

Bak iddia ediyorum, okey şampiyonası düzenlense, İzmirli kadınlar alır kupayı... Erkekleriyle kahveye giderler çünkü... Şaşırdın di mi? Al buna da şaşır, nargile içerler... Askılı giyerler, şortla gezerler, öküz gibi bakarsan, bi çakar, bi de duvardan yersin... Gönül Yazar’ız, Sezen Aksu’yuz; bir gül takıp da saçlarına, çıktı mı deprem sanırdın kantosuna, Karantinalı Despina’yız... Sensin Varoş! Biz tenekeli mahallede bile el ele gezeriz.

Erkeklerimiz de fena değildir hani... Detaya girmeyeyim, Ayhan Işık, Metin Oktay, Mustafa Denizli mesela, bi fikir verir sana... Ertuğrul Özkök’ün kırdığı cevizleri okuyoruz; eşi kafasına ütü atmış...

Hava güzel, daralırız, okulu ekeriz. Mezun olduktan sonra öğretmeniyle kadeh tokuşturmayan öğrenciyi zor bulursun İzmir’de. Siz sembol diyorsunuz ama, saat kaç diye Saat Kulesi’ne bakanı bulamazsın, altında buluşanlar bile zahmet edip kafasını kaldırmaz!

Rahatızdır... Çocukları Kemeraltı’da kaybederiz, alışverişe devam ederiz, esnaftan biri bulup getirir, çıkışta Kemeraltı Karakolu’ndan alırız... Ağlayıp zırlamak bi yana, çoğu dondurmayı bitirmediği için ayrılmak istemez karakoldan, iyi mi...

Aceleye gelemeyiz! Bir sene önceden duyurmaya başla, de ki, 22 Ağustos saat 20’de tiyatro başlıyor... 20.30’da geliriz... Sanatçılar da İzmirliyse, tiyatro zaten 21’de filan başlar...

35’imiz var. 35 buçuğumuz da var. Arkadan sirenleriyle isterse Cumhurbaşkanı gelsin, bana mı sordu, tarladan gitsin, makam arabasına yol vermeyiz.

YILMAZ ÖZDİL..............

16. The Following 8 Users Say Thank You to okansak For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.671
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    328
    Toplam Teşekkür
    88 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı okansak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İZMİRRRRR

Türkiye’den sıkıldığım zaman İzmir’e giderim ben. Simite gevrek deriz biz... Çekirdeğe çiğdem. Kordon elektrik aleti değildir. Kumru da kuş değildir bizim için... Yengen’i yeriz. Sen sigorta dersin... Biz asfalya deriz. Uzatmayız... Gidiyom geliyom deriz.

Evimiz isterse 800 metrekare olsun, balkonda otururuz. Hıdrellez filan gibi mazeretler uydurur, sabaha kadar sokaklarda içeriz.

Paraşüt kulesinden atlamayana kız vermezler; kızlarımızı da tavlayamazsın ha... Canı çekerse, o seni tavlar!

Bak iddia ediyorum, okey şampiyonası düzenlense, İzmirli kadınlar alır kupayı... Erkekleriyle kahveye giderler çünkü... Şaşırdın di mi? Al buna da şaşır, nargile içerler... Askılı giyerler, şortla gezerler, öküz gibi bakarsan, bi çakar, bi de duvardan yersin... Gönül Yazar’ız, Sezen Aksu’yuz; bir gül takıp da saçlarına, çıktı mı deprem sanırdın kantosuna, Karantinalı Despina’yız... Sensin Varoş! Biz tenekeli mahallede bile el ele gezeriz.

Erkeklerimiz de fena değildir hani... Detaya girmeyeyim, Ayhan Işık, Metin Oktay, Mustafa Denizli mesela, bi fikir verir sana... Ertuğrul Özkök’ün kırdığı cevizleri okuyoruz; eşi kafasına ütü atmış...

Hava güzel, daralırız, okulu ekeriz. Mezun olduktan sonra öğretmeniyle kadeh tokuşturmayan öğrenciyi zor bulursun İzmir’de. Siz sembol diyorsunuz ama, saat kaç diye Saat Kulesi’ne bakanı bulamazsın, altında buluşanlar bile zahmet edip kafasını kaldırmaz!

Rahatızdır... Çocukları Kemeraltı’da kaybederiz, alışverişe devam ederiz, esnaftan biri bulup getirir, çıkışta Kemeraltı Karakolu’ndan alırız... Ağlayıp zırlamak bi yana, çoğu dondurmayı bitirmediği için ayrılmak istemez karakoldan, iyi mi...

Aceleye gelemeyiz! Bir sene önceden duyurmaya başla, de ki, 22 Ağustos saat 20’de tiyatro başlıyor... 20.30’da geliriz... Sanatçılar da İzmirliyse, tiyatro zaten 21’de filan başlar...

35’imiz var. 35 buçuğumuz da var. Arkadan sirenleriyle isterse Cumhurbaşkanı gelsin, bana mı sordu, tarladan gitsin, makam arabasına yol vermeyiz.

YILMAZ ÖZDİL..............
    SN OKANSAK ben lisede fen bölümünde okudum.üniversitede yine sayısal bölümünde okudum.o yüzden yazım dilim kötüdür.size ve özdil'e teşekkür ederim.dünden beri düşünüyorum ne yazsam diye.SN TÜRKOĞLU İZMİR DAHA GÜZEL ANLATILAMAZDI.

18. The Following 6 Users Say Thank You to medihaluk For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

23 ay sonra..ilk kez
    BANGA mühim

20. The Following 7 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

bu goruntulerden memnun musunuz??

http://www.haberturk.com/yazarlar/60...memnun-musunuz
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

22. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

23 ay sonra..ilk kez

Ulem aste,

İzmir'e gidiyon , eli boş dönüyon. Tüm Topiğe , VOB'tan kontrat getirmedin mi lem??
    En az 3 HİSSE...

24. The Following 3 Users Say Thank You to excali For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri