short bekleye bekleye dermanım kesildi
75125 short cover yaptım ve yeni poz açmadım
halojen ve ew'ciler yeni bir dip daha bekliyor, bu durumda long açılmaz zaten.
AOP AOP AOP oldu. 600 points kardan zarar.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şortcular Çıkar Örgütünün Gururlu, Asil ve Asıl bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORT...Güne, Haftasonuna, Vadeye ve yeni bir çağa ŞORTTT......
Üstümüzde yükselen güneş kılavuzumuz olsun, 2 yıllık fetret devrinin sonuna işaret olsun...Güneş gözlüklerinizi barlatmayı unutmayınız yine de...ehuee
BANGA mühim
relax patron(la ben yeni yazdım o mesajıı hangi ara etkilendinde şortlandın)...(XAUUSD/FDJR Haftalık grafa bak patron..en az %15 daha under pırformıns var...yemişim dow u, dow da neymiş)
http://www.youtube.com/watch?v=__li0...eature=related
BANGA mühim
o ED simsinin hepsi geri alınacak..o fiborotti test edilecek..vakit doldu..payback zamanı
![]()
BANGA mühim
Strobaba Strobaba,
Alalım FDJ i bir kenara, karşısına da herhangibir gelişmekte olan piyasa endeksini koyalım..3 aşşa 5 yukarı manzara bu..Neki la bu gerçekte olmayan bir entruman deyip geçmeyelim..Mega sermaye hareketinin bariz göstergesi bence...Gelişmekte olanlardan çekiliyorlar..Gizli gizli..Sinsi sisi..Kaçırdıkları paraylan DOW a giriyolari dow yükseldi diye yukarı yapan gelişmekte olanlarda da daha da mal iteliyorlar...Bu birikecek beyle sinsi sinsi habis bir şekilde..Sonra gopacak.........GRAŞŞKAAA..bence tabiki...herşey olabilir..yatırımcı değiliz traderız...ehuehe
BANGA mühim
60 lıkta PUPU lar mı olmuş ne...kaya kardeş bir baksaydı iyi olacaktı![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri