graskaaaa.
graskaaaa.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
strobaba..aynı sipaişten bir adet daha versem...olar mı?
nunitron...munzam ne yaw
BANGA mühim
eeeveeeetttt dostlar, başka şehir olayı konusunda yaptığım mortal attack sonuçsuz kaldı...başka şehire gidemiyok burdan, haftasonu falan da takılmak için...düşündüm, istanbul izmirden daha güzel..uçağı erkene aldırdık..uçağı değil de biletleri erkene aldırdık...abbas should go.... Graşla kalın.......
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
palanın zorlama atakları başlıyor
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ben anlamam, dünden kalan shortlarla yola devam
O kadar boğa olduk olmadı terse döndüm ve shortları zararına kapatacak konjonktür yok diyorum, yeni dip arayıp bulacağız diyorum![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Aman dikkat............
http://www.voborsa.com/forum/showthr...t=5860&page=51 ne dersiniz üvvvvvv![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ben askerliğimi izmirde yaptım asti.sene 2004/2005 arası.valla zor dayandım o 1 sene.hiçbirşey yok izmirde.askerlik zor deeldi ama izmir sıkıcı.istanbul bambaşka büyülü bir şehir.hele birde maddi imkanın varsa.herşey emrine amade.ortaköyde hosnu bir gözleme yemek gibisi var mı be? ya boğazda rahı-balik
gezecek görecek yer,eğlence,sağlık,eğitim ne ise işte.burası ülke gibi be resmen.
izmirliler kızmasın bu görüşüm diğer şehirler içinde geçerli.istanbulu hiçbir yerle mukayese edemeyiz bence.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pazartesi vade sonu pisliği yapar yukarda bırakılan boşluğa 77500 e atak yaparak kaparmı ?
Kaparsa kapar
Haftasonunada short..
İyi tatiller...
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri