cümleten iyi haftalar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cok tesekkurler,sagolun
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
sayın indi başta siz ve de tr hope05 e tüm emekleriniz ve paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler..
Biraz vix yorumlayalım, vix için biliyorsunuz dji ye bir oynaklık indikatörü yapmış ve neredeyse 3 aya yakındır oradan yorumluyorduk bunu, sorgulanır hale gelmişti neyseki işini gördü, 300 puvan çaktı dji ye,.....
bizimkinide ihmal etmedi, düşüş hakkımız saklı demiş ve globla düşeceğimizi söylemiştik,...globla düştük, belliki askıda geberik yükselişlerle kalan dji, grup müdürlerinin tası tarağı toplaması için askıdaydı,.....
şimdi gelinen noktada oynaklık için fikir elde edebileceğimiz farklı bir grafımız mevcut artık, birazda bunu inceleyelim,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)
Yer imleri