Bakalım ne yapacak pt ye bırakacak ihtimal,....
Bakalım ne yapacak pt ye bırakacak ihtimal,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Kırmızıdayız ancak uygulamıyorum, gösterge ne derse o,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
250 üstü mavi de,....
Göstergeden baktığmızda 250, tl den baktığımızda 350, bant üst bakarsak 400, 120 lik bakarsak 225,
Ziro işlem long devam,....
Haftasonuna uzun mu kısa mı ne düşünüyorsunuz
uzun gidrdim,...taban başladı en azından,...788xx max hedef şu anda,...400 üstü kalmamız bunu sağlayacak,....
Kapanış zayıf oldu, şubat aps 80xxx de tam boşaltamadı,...BUNDA 40 bin konntrat civarı daha olay var en az,...
Bundaki shortunu nisan longundanda çıkarablir, alternatifi var, yani illa diplemeyebilir,...
Hocam şunu yorumlayalım..kafa göz patlatalım..
![]()
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
yoruma dikkat gerekli bunda, bu asiste edr buna göre alış satış tehlikeli,...örneğin vob düşerken 21-22-23-24-25- takas değişim oranı artmış, vob ise 81 den 74 de 7000 puvan göçmüş....
yorum dediğin gibi ucuza kapatma gibi duruyor,....çünkü takas oranı artarken düşüş alınmış,...yani bir eylem olmuş, iş yapılmış,.....
bir iki graf ta ben atıyım, 30 dk ile 1 dk arasında yükseliş bariz diğerlerinde ise toparlanış var,....30 tam öpüşme modunda,....
Şu an 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 konuk)
Yer imleri