abi senin bi altın graf vardı dündü heralde ... iyi graftı o ..... teprik ederim .. noktasal borusal ....![]()
abi senin bi altın graf vardı dündü heralde ... iyi graftı o ..... teprik ederim .. noktasal borusal ....![]()
2013,00
ahada bu graf ....
![]()
2013,00
İlk kırmızı oka değdi.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok az altında kapadı vix.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sn jelibon uyarılarınız için çok teşekkürler ,sizin altın ve gümüş konusundaki çalışmalarınız ve uyarılarınız olmasaydı kimbilir kaç kişi zaradaydı şimdi emekleriniz ve değerlendirmeleriniz için çok sağolun ,tarihlerde bir süre karışıklık olacak galiba,yeni alım yerleri nersi olabilir bilgilendirirmisiniz? şimdiden teşekkürler ve saygılar...
![]()
Arkayı dörtleyelim.
Abone olduk.
Jelibon.
iyi geceler.
bu fibo sayılar beşiktaşın kabusu oldu.
Jelibon.
graf eski fibolar görünsün diye asıyorum yinede.
bugünün dibi kanalın desteği.
Jelibon.
şuster komik adam be 25 hafta geçmiş aradan ve takımın eksiklerini gördüm diyor.1 haftada 1 düzine gol yedik be.tarihi kadro destan yazıyor.
alemin kralı LUCE geliyor geliyooooorrr!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Günaydın jelibon ustad
2011 Mart basında 2009 Mart basında başlayan trendi yenileyebilirmiyiz?
Alias formasyon avcısı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri