Bölün yönetin bir şey yapın,...ne biliyim ben pentagonu, o ha yani....o kadar da deyil,....
Bölün yönetin bir şey yapın,...ne biliyim ben pentagonu, o ha yani....o kadar da deyil,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Apsd ler - bu ip ucu bence,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
çıktım pozdan,...
şu anda 1 dk dışında dönen trend yok bende,
5 lik yarına, 800xx da dönecek,
- apsd kıllandırdı beni, O NADA YANLIŞ BAKMIŞIM, NİSAN + İMİŞ, OLSUN SONUÇTA ÇIKTIK POZDAN....zaten ticari banttayız,....buda kıl bir durum, döndü kesti adam, gördünüz....uzadım o yüzden, yarın 5 lik maçtayım, 1 LİK bozuldu artık, prim üretti iki tarafada,...
Iyi akşamlar cümleten,
hocam emekleriniz için teşekkürler... flat girdim geceye... ama yarın + gap li açılacak büyük ihtimalle... hayırlısı olsun... kârımızı cebimize koyduk.. Allah bereket versin... yarın duruma göre poz alırız... sabır, şükür, dua... parola bu... Allah razı olsun hocam...iyi geceler herkese...
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri