78.475 200 günlük EMA...ya tutar ya biter...çok debelendi burada...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
graşka....küskü gorgunççç küskü gaçınılmazzzzzzzzz.fiyat bölümünü yarıp tarih bölümüne geçen macd deki iştah dikkat çekiic
![]()
BANGA mühim
Bana herşey graşı hatırlatıyor....Dikkat edelim Nisan vade ile Şubat arasında eksi makas var...Adam sıkıysa Nisan da şorta gel diyor....Blöfü görüyorum hacı...İlk fırsatta şubattan nisana taşıyorum şortları...
BANGA mühim
son kararım budur...76.200 dibi delinirse mahşer yerine dönecek piyasa...ben deyim libya siz deyin mısır![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Astipatron ve Stro hocam AOP dermiyiz gene sizce![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
AOP AOP AOP geliyor yine.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri