Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tamam peki sabredecegim bu kez de siz tamam diyene kadar. ya sabir.
uc kere sabrettim 20 mayis, 5 haziran ve 4 temmuzda ocagim batti.ondan 100-200 puanci olduk ciktik korkudan son sermayede gitmesin diye bu sefer de araci kurumu zengin ettik.
bir kere desteklide olsa becersem tmam diyecegim ama olmuyor.dunkoca trendde kazancim ne biliyormusun sn teo 200 ytl zarar.sen yabanci degilsen soyleyeyim.
Konu nyse-dj tarafından (12.09.08 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bakin sn teo fdow satisa gecti aynen yukarida dedigim gibi ve vob dayanamiyor.
iste her seferinde bir vesile ile zarar ediyorum.(zarar degil cunku satmadik ama neden gunlerce zararda beklemek hos degil o zaman insanin direnci kiriliyor)bunu onleyemiyorum bildigim halde zarar ediyorum tahmin ettigim halde zarar ediyorum sinyalli gordugum halde uymayip zarar ediyorum uydugum zaman zarar ediyorum falan filan. mayistan beri boyle.
Konu nyse-dj tarafından (12.09.08 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
bakin sn teo son gunlerin alim satim sampiyonusunuz bu herkesce biliniyor hic aldiktan sonra 1000 puan dustugune sahit oldunuzmu?cevabiniz hayir ise ben ters indikatorum degilse bilmem valla.
hem fdow hemde bizde cok pis bir satis trendi basliyor Allah sonumuzu hayir etsin.simdiye kadar ki neydi derseniz onlar trendsizdi.
Konu nyse-dj tarafından (12.09.08 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
sn nyse, dosyayı exe olmayan şekilde bir kez daha ekliyorum,
umarım bu kez çalışır..
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri