Onun nedeni kurumdaki margin calllu müşterilerin pozisyonlarını kapattıkça yada para yatırdıkça kapanmasından size de öyle yansıyor.Kurumunuzdaki diğer müşteriler zarar etmiş onlar yatırdıkça size geçecek.Bana da çok oluyor bu.En geç 2 30 da hesapta paranızın hepsi.Bunu başka sormayın nedeni bu.Başka açıklaması yok.Kolay gelsin.
47600 tuttuğu sürece uzun devam ediyorum.
yurtdışı söylediğim aşagı uyumsuzluklar etkisini göstermeye başladı...
vadelide py amcamlar kolay teslim olmuyor ky ye....
o yüzden kafa karıştırıcı işlemlere devam...
yurtdışı düşerken al,çıkarken sat gibi...
sonra tek uzun çubuk ile işi hallet..
geçin 48500 ü.. bende takılayım yukarı peşinize..yoksa ben aşagıda bekliyor olacagım.......
Konu mbm tarafından (12.09.08 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
saat 2.15 de marjin callar kapanacak ikinci seans sert yukarı bekliyorum 47900 long tutmaya devam
ppi verisi gelecek ya o belki olumlu algılatılır diyorum bende, sebpmi yok, isteseler uydururlar.
marjil call olanlar 2.15 e kadar yaa nakit yatırmak zorundalar yada kontrat satmak zorundalar biliyorsunuzki şu anda onların yaptığı bir baskı var piyasa üzerinde alan alıyr ucuzdan bunu fırsat bilip ikinci seans bu baskı kalkar dow açılışıda yukarı olacaktır
dax gevşiyiyor ama sallamıyoruz
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri