kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
"Long'lama zamanı vardır, short'lama zamanı vardır, balık tutmaya gitme zamanı vardır." -- Jesse Livermore
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
jesse amcanın zamanı erken bitti...milyarlarca dolar net worth sahibi olsa da ,kafasına sıkmıştı 60 larında daha..o kadar edvaysa rağmen kaldıramadı sonuçta savaşın psikolojisini...
--Eksiklik Kendi Özümde--
günaydın,
hayırlı işler bol kazançlar herkese.....
pala olum çakarsan haysiyetsizsin...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ama kazandığı parayı enflasyona göre hesaplarsan bugünün parasıyla 15 milyar $ civarına geliyor... Fon falan yöneterek değil, sadece kendi parasıyla trade ederek... İntihar olayı daha çok hayat boyu mücadele ettiği kronik depresyonla ilgili ama bu işte o bile mutlu son bulamadıysa bizim şansımız ne kadar diye de bakılabilir.
Yine de yazdıklarını okurken benden bahsediyormuş hissinden kurtulamıyorum. Mesela: "There is the plain fool, who does the wrong thing at all times everywhere, but there is the Wall Street fool, who thinks he must trade all the time."![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
flexy,
MS topiğinde bir soru sordum bir bakabilin mi? daha doğrusu burada da sorayım.
forum.dll dosyasını MS içine atmak istiyorum.external folder diye bir yere atılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama bu klasör nerede onu bulamadım.sen biliyon nu?
zozo kardeşim biliyordu ama o da ortalıklarda yohtur.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
10 u dokuzu anlamam küskü gaçınılmaz ..![]()
2013,00
- - - -
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri