günaydın cümleten
2013,00
vade sonuna geldik...eğer APSD'ye bakarak poz değerlendirmesi yapıyorsanız; APSD miktarını bir sonraki vade olan nisan vadenin APSD'siyle birlikte değerlendirin derim.
büyük oranda pozisyon kapanma değil pozisyonları diğer vadeye taşıma olduğunu göreceksiniz.
herkese günaydın, bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Matriksten metastock'a aktarılan verilerle yapılan testle,derinlikten gelen datayla oluşan verilerle yapılan test arasında puansal olarak ilginç farklar var.Dünden beri bu mantıksızlık üzerine kafa patlatıyorum.Acaba hangi firmaya sövsem![]()
herkese günaydın ,
hayırlı işler bol kazançlar....
yine terso açılış olacak sanırım +500 falan açar...fiyatların dengelenmesi +600/700 ü bulur...diye düşünüyorum...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ben size diyorum bırakalım şu VOBu, VOBORSA ailesi olarak uzaya roket göndermeye odaklanalım. 1 sene içinde göndermezsek na buraya yazıyorum ilkokul diplomamı yırtarım
ula göndereceğimiz roketin üzerine alacağımız reklam parası bile 7 sülalemize yeter uğraştığımız şeye bak![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Astittin, matrikste refresh yapınca sinyal kaybolması/çıkması problemi çözüldü mü?
** Dow
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri