Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pis short olup flat kalsam sorun değil de pis long olup flat kaldım.Bu dow 11200 üstünde kapanırsa artık altına inmeyeceğinin düşünür pis longlarım.Yok düşerse o zaman pis pis işlemlere devam.Pehh.
bugünkü düşüşün yurtdışıyla hiçbir alakası yoktu, resmen imkbden kaçış vardı, devamı gelecektir.
sevgiler.
Vallahi onu bunu bilmem de herkes sistem cart curt birşeyler diyor.Ben şu piyasada tek sistemi gördüm ondan başkasını tanımam.O da hissenetteki 14dk adlı bir üye var o adam öyle birşey yapmış ki zarar şansı yok adamın.Herşeyi mi nilir bir sistem ya.Adam şimdi paracıkları ile reklam ajansı açıyor.3 yılda 1e 10 hedefi koymuş 1e 3 alıp çıktı adam borsadan.3 yılda o kadar düştük kalktık adam 1e 3 yaptı daha ne olsun.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Sayın Ronaldinho,
Bugün HSCB toplamda 8.000 işlem 200.000ytl zarar, Ronaldinho 9.000 işlem 4.200ytl kar.Tebrikler...Her zaman izleyemiyorum ama Tera daki sizseniz, gerçekten çok hızlı ve kararlı işlemleriniz var. 10 puan trader lığınıza. 1 puan trend takipçiliğinize.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...
sistem demek disiplin demek...
öyle onun sistemi şöyle, bu kadar getirisi varın bir anlamı yok...
öyle bir mekanik sistemde yok.. her şartta ve her zaman kazandıracak....
ama herhangi bir sisteme uyarsan kendini disipline edersin ve kuralların olur...
buda daha az hata yapmanı saglar........
teocugum ve oguz alınmasın ama..sayfalar dolusu bir şeyler yazdılar...
mükemmeli aradılar... ama en basit kurallara bakmayı unutuyorlar bazen...
ne kadar karışık ve kimsenin bilmediği sistem en iyisidir kuralı geçerli değil.......
basit bir sistem olsunda taştan olsun.... yeterki sen ona uy.......ve disilinden kopma......
en azından kaybetmezsin
Konu mbm tarafından (11.09.08 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Konu mbm tarafından (11.09.08 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Sevgili Arkadaşlar,
Sayın teo uzun süredir izlediğim ender sistem disiplinine uyan traderlardan birisi.Anladığım kadarıyla en az komisyonu da o veriyor.Sayın teo'yu tebrik etmek isterim sırf moral olsun diye.Kar ile zarar kardeştir.
Konu mbm tarafından (11.09.08 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri