sabah dedik %5.5-6 arası eksiyiz diye hani nerde tebrik![]()
sabah dedik %5.5-6 arası eksiyiz diye hani nerde tebrik![]()
ne zamandır diom dramatik sonuç dramatik sonuçbu da çok dramatik oldu. hele o hsbc deki cengaver bi heyecanla çiziodu garibim baktı pabuç pahalı çuff dedittiler
![]()
dow saatlik.....
dowda saatlik uyumsuzluk ihtimali var...daha dogrusu dax ve diğerlerindede var....
vadeli dahil
ihtimalde olsa bu tepme ihtimaline karşı full kısa giremedim....
yarım kısada kaldım...
trendlerde uyumsuzlukların çok önemi olmasada birazda karı realize amaçlı....
iki günde 4000 puan üzerinde kar var...
allah bereket versin......
yarın duruma göre kalan yarıyı ne yapacagımıza karar veririz....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geceye pis flat yaklaşık 9000 işlem 8700 ytl kar 4200 ytl net kar bereket versin.Vob şalvarbanka döndü şahsım adına.Dow artı kapatırsa yukarı yükseliş başlayabilir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yapma oğuzcugum...
yanlışda anlama.....
bir günde 3000 puan düştük...
nasıl bir sistem bu...sat vermemiş...
dediğim gibi yanlış anlama ve sistemi gözden geçir bi....
portföyün yüzde 50 si gidip sat vermeyen sistemle ne işin var....
sevgiler... yanlış anlamamışındır umarım......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dowun tepecegini bile bile ben kısaya devam dedim...yarım kısa...
vadelinin uyumsuzluguna güvenmem zaten...
bide bu saatte tepse bile dow kapanışın ne olacagı belli değil....
yarımda olsa sisteme devam kardeş...o yüzden....
yarın açılış aşagıda olsa yukarıda olsa ben karlıyım.....![]()
Konu mbm tarafından (11.09.08 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.
Estagfurullah abi yanlıs anlarmıyım hic 51950 civarı sat verdi ben herzamanki gibi erken cıktım sistemdenflat kaldım bugunde 48225 ten al dedi ben 3 te 1 aldım sonra 47 den den 3 te 1 toplam 3/2 poz uzun oldum son 1 aya guzel is yaptı bu sistem abi hatırı sayılır bir puan bıraktı ama ben hepsini alamadım o ayrı
Konu oğuzt tarafından (11.09.08 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri