havaya girmek için erken ( long çulara diyorum)
çin yamuk yapmazsa yarın 81500 de görüşürüz..
asıl hedef 86 bin olmak üzere dow a selam yola devam![]()
havaya girmek için erken ( long çulara diyorum)
çin yamuk yapmazsa yarın 81500 de görüşürüz..
asıl hedef 86 bin olmak üzere dow a selam yola devam![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
momentum bizim tarafa geçti sayın şortcular..hehehee..bi 10 puan daha düşerse eksi gap bile olur
BANGA mühim
AMan ha dikkat edin. Özellikle EW cilerin dikkatine..SAZAN bugün Z- torbasiyle gezmeye çıkmış, gördüğünü çarpıyor..tikkat yani..benden uyarması..
BANGA mühim
dowda yarattıkları bu ucube yüzünden kırmızı herhangi bir barın puan olarak diğer borsalara etkisi o barın kendi bünyesinin 2 katı olacaktır. çünkü herkes "yeter artık bu ne" cümlesini kuruyor. kırmızı bar gören adam "aha başlıyor kaçırmayayım" demekten kendisini alamaz ve kırmızı etki lineer değil geometrik olarak büyür.
son 137 günün sadece 39 günü eksi kapatmış olan bir endeksin etkisinin bu şekilde yansıması çok normaldir...
zannımca...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sevolasın patron..bi de biz açılmadan fdj 60 ları göreydi eyi olacaktı..üwww..
sana bişi olmasın
BANGA mühim
Hayvani bir + gap olsa, minimum 5.000 puan, ben direkt exhaustion gap damgasını yapıştırsam ve short'lasam...Yok 200-300 puan gap yaparsa bugün de bi cacık çıkmaz...
![]()
![]()
Yaww ne bileyim işte, moral arayan şortcu yabtksoran kodlu veriye baksın..habire düşüyor..yabancı takas oranı..
Onu beğenmeyen haftalık fdjır/x30yvade grafına baksın..ne biliiim yaaa
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri