sert bir çubuk isterim pala şöyle 350-500 puan aşağı hadi canım kırma beni :P
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bakın hele yav. dünden beri yazdığım 78000 gerçekten varmış
Grafiklerde sıkışma var
Yatay açılış sonrası 79,875 seviyelerine gerileyen VOB30 kontratları daha sonra 80,700 seviyelerine kadar yükseldi ancak spot piyasa kapandıktan sonra gelen satışlarla bir miktar geriledi. 80,500 seviyesinde oluşan ara direnç noktasının üzerinde tutunursa 81,000 seviyesini test edebilir. Diğer yandan saatlik grafiklerde oluşan üçgen formasyonu ile gelen sıkışma gittikçe daralmakta. 80,000 seviyelerinde oluşan destek noktasının kırılması ilk etapta 78,000 seviyelerindeki desteğe yöneltecektir. Tren indikatörlerimizde belirsizlik hakim. Yönün netleşmesi için kırılımı beklemek daha doğru olacaktır. Görünüm yatay.
Destek:80,000 - 79,200 -Direnç :80,500 - 81,000
Murat Öndaş
VOB Yatırım Uzmanı
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
birisi kellesini vursun yada fişini çeksin..şşş padişahım şşş unlipatım..yalnız çok fazla şortcuyuz ha.. bir de selçuklu doubles scenario var..üwww
BANGA mühim
Pencerenin perdesini aç bana göster yüzünüGörmek için ben yüzünü dağları aştım da geldimAy ışığı ışıldarken bülbül güle fısıldarkenUzakta kaval çalarken derdine düştüm de geldimBen yari görmeye geldim78000 olsun diye geldim
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
haydi pala nazlanma şırfıntı![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri