...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şu şkilde çalışıyor,
genel olarak, kırmızı ve mavi sarılar arasında olursa düşüş trendini, srılar mavi ve kırmızı arasında olursa çıkış trendini,
bir yükseliş trendi veya düşüş trendi sonrasında her durumda mavi kırmızı üstünde olursa yatayı veya dönüş hazırlığını gösteriyor,
yada yukarıdakinin tam tersine ........
34 ema h ve l buna direk uyum gösterdi,
önceki olan yatayı bir düşüş sonrasında veya bir çıkş öncesinde biraz daha belirgin gösteriyor, ema 34 de göre....
açmazı ise trend geliştikten sonra trend içindeki küçük fakelerde/realizelerde ani terse dönüşlerde problem yaşıyor ve zarar ettirebiliyor, burada tercihen trend tersine oynamak yerine flata geçip çünkü çok iyi destek veriyor aynı yönde ilk gelen sinyalle trende devam etmek gerekiyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tekrar cümleten tüm topikçe başarılar dilerim,
bir gözüm topiğinizde olacak, cuma günü dönüşünüzü farkedemedim, etseymişim iyi olurmuş,.....
çalışmalrınızda başarılar dilerim sy SARAYLI sisteme izninizle objektif açıdan bir eleştiride bulunabilirmyim amacım kimseyi kırmak üzmek değil fikir birliği
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sn saraylı hoşgeldiniz...umarım özür yazımı okumuşsunuzdur... yine dün sizden değerli bilgiler aldım...alçakgönüllülüğünüz,hoşgörünüz,bilgi paylaşımlarınız için size teşekkür etmek benim boynumun borcudur... sizin kadar naif bir insanı bilmeden kırdıysam binlerce kere özür.. sizin kadar bilgili bir insana binlerce kere teşekkür.. emeklerinizi helal ediniz..
Saraylı patronz hoşgeldinSeni gördüğüme sevindim
Teprik ederim
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sn saraylı izniniz olursa ben yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum... siz de incelerseniz,görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.. benim için çok değerli ve önemli bir bilgi bu... umarım tüm arkadaşlar faydalanırlar.. önemli olan bilgiyi kendine saklamak değil paylaşmak olmalıdır..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri