zooort
yetişemeyorum gari çarpılgali modunamı girdik nüe
son 2 sinyal 800-900 pıvan felan çarptı namıssız
![]()
zooort
yetişemeyorum gari çarpılgali modunamı girdik nüe
son 2 sinyal 800-900 pıvan felan çarptı namıssız
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
palaya bir alkış alalım
81000 bugün için hedefim
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kayahan mı geldi acaba ?![]()
Sistemim henüz hem kv hem ov de sat sinyalinde
Bu kadar neden tepti acaba?
Kuvvatlı bir satış için yükselmiş olabilirmi?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
79000 ful gısa
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Un lee ,
380 mi bağladın yine?
En az 3 HİSSE...
Hava zaten buzz , bu havada gısa adamı zature vobcuyu psikopat eder uzun giyecen en uzunundann
pala protesto ediyo olmasın
78300 de AL geldi 78400 de şortu kapadım longda tereddüt ediyordum sonra NK de onayladı 600 de açtım longu lem tam şubatta terk ediyom derken yaptıklarına bak be gitma kal mı demek istiyor PALA amcam acaba![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri