patron üwww![]()
patron üwww![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Sayın Queen hanımefendi siz bi zamanlar herkesin vobu bırakmasını tavsiye etmeştiniz, hep bunun nedenini merak etmiştim, görünce soracağım demiştim, bilmediğimiz bir sebep var demek ki Queen hanım böyle demiş ki, sonra alıcı satıcı yı gizlediler ha işte demek buymuş dedim dediği ,acaba başka şeylerde varmı dır tavsiyenizdeki sebeplerden![]()
şimdi Astipatron bu soruma mutlaka sataşacaktır eminim![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ya yazdım okadar detaylı..belki ben çok kaptırdım kendimi..voba..psikopat gibi oldum..oyüzden bıraktım..dengeli bi şekil de götürüyosanız sorun yok ama o denge mutlaka pala tarafından bozulacaktır..bu işin sonu iyi deel..kumarbazların sonu gibi olur %90 gibi gelyor bana..zaman kaybı..kazandınızıda mutlaka vereceksiniz ..bunu unutmayın..
ben üç yıl uğraştım geceli gündüzlü..elde var sıfır..ne oldu yanii..ne tecrübe ettim..hatta şimdi bakıyorumda sosyalliüimden almış götürmüş..insanlaradan sıkılıyorum..gibi..daha çok yazarım sabah olur..şimdilik bu kadar..![]()
Ayulara full metal jacket moral procekşın..(NUNU ya dikkat..ABD li NUNU bu boru deeell..hehehehhe)
![]()
BANGA mühim
zon durumz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri