Şimdi bu grafiğe bakıyorum, sanki bugünkü en düşük değerinin bile altına inerek kapatacakmış gibi görüyorum..eüzü..yada ayağımız toprağa bakıyor...eüzü..yoh yoh dönsün 10650 felan kapatsın bu yaww...-1500 gap olsun 1 milyon çiçek açsın..
![]()
Şimdi bu grafiğe bakıyorum, sanki bugünkü en düşük değerinin bile altına inerek kapatacakmış gibi görüyorum..eüzü..yada ayağımız toprağa bakıyor...eüzü..yoh yoh dönsün 10650 felan kapatsın bu yaww...-1500 gap olsun 1 milyon çiçek açsın..
![]()
BANGA mühim
diğer yandan 60 dkklıklarda baya bir bull duruyo..üühühühhühü..
hepinizi kaydettim bu arada..aha da SANCAKTAR patron geri dönmüş..hoşgeldin patron
Konuyu Toplam 124 Üye okuyor. (39 Kayıtlı üye ve 85 Misafir) Astatin*, mur@t, abka, unlimitted, Se_M, reytohanzan, nedim972, kaanyatirim, Serover, The Tatar, bubico, Adrianinho, cencuz, a.kaya, milaslı, antaresist, al bundy, n.ozgur, negrolino+, rüzgar, canterburytales, uufuk, akillipara, clark, ordi, adako, kertenkele99, ASLAN98, seçilmiş böcük, medet, tomjones, elmas, MALUDA, caretta, teoberg, SaNCaKTaR, men
BANGA mühim
kanımca yarın artı gap var...
selbear nerde...üwww
![]()
BANGA mühim
1 den 10´e kadar. Toplam 10 Sayfa bulundu
Arama işlemi 0,01 Saniye sürmüştür; 3 Dakika sürmesi beklenirken
çok komik geldi bana yav.
3 dakika sürmesi beklenirken, yeni mesajları araması 0,01 saniye sürmüş.
çok hızlı yani![]()
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
kıyak üstüne kıyak yapıyor makine
1 den 10´e kadar. Toplam 10 Sayfa bulundu
Arama işlemi 0,01 Saniye sürmüştür; 5 Dakika sürmesi beklenirken.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri