76500 aşağıda güzel duruyor![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
graşalım beyler hadi acelemiz var
BANGA mühim
-%1 kapatırız kanaatimce...burdan kabaca 1000 puan felan aşşada...çok kabaca oldu amma
BANGA mühim
Kapanmadan önce hiç olmazsa 77200 lere uğrar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
peşini bırakma astetom patrom...çek paçasından gayri..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
ula Ali CENGİZ..senin varya...
BANGA mühim
Yine longları kapattım, yine GBPUSD uçtu.... Vay canına arkadaşş... Vayyy.... Bırakıp gidecem bu diyarları... Kendimi ilime bilime verecem...![]()
apsd dikkat çekici..
toplamdada 175 bine yaklaştık ki bu vadede daha önce görülmemişti sanırım?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
patron 825 gısa dedin korktum,
kapattın mı?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Yukarı yönde beklenen son hareketi niye yapmadılar?
A-) Sabaha bıraktılar açılış yukardan olup günboyu basacaklar.
B-) Yapamayacaklardı zaten
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri