50 puana flat..sistem al veya sat desin poz. alacam..
50 puana flat..sistem al veya sat desin poz. alacam..
APSD +6100 oldu arttı yine,
Ne planladılarsa artık![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
longlar ağır geldi, pala kaldıramadı
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Bilemem patron... Ben daha VOB'da poz açmam bu ay... Ocak ayının bir kısmını ekside geçirmem ürküttü beni.. Son günlerde yaptığım atakla tekrar artıya geçtim birkaç saat kala bir kaza olmasın.. Ne olursa olsun ayı artıda kapatmak benim için püsükologikman önemli biliyon mu... üvvv...![]()
haydeee strogrinddeeerrr
BANGA mühim
HO lu saatlik sistemler vob un açıldığı ilk iki sene senelik 50.000 puan veriyordu şimdi verim yarı yarıya düştü aylık bazda eksisi hatalı işlem sayıları arttı , day trade li sistemler in getirisi daha cazip hale geldi o da insanı ister istemez ekran başına çekiyor.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
[SIZE="5"]TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.
İMKB- NİN MAKYAJI PUL PUL DÖKÜLÜYOR
CRASH TÜM HIZIYLA SOLUKSUZ YOLDA
/SIZE]
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
aha gayahan geldi, full LONG
daha da kapatmam, 81.000den önce
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
kaldırın şu GARAN ı yahu...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ali cengiz geldi...ahada..875 den şort ekstra
BANGA mühim
Kahve içtiğim fincanıda satıp long
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri