825 den sabah kapadığım şort kısmını, 175 den reshort ettim
825 den sabah kapadığım şort kısmını, 175 den reshort ettim
BANGA mühim
merhabalar...
sabah 750-800 arası kapanan şortlar soumaya bırakıldı...10 gundur depreşiolardı,iyi ısınmışlardı..)şu an itibariyle contradiction dolu bir gün devam etmekte..sculp pozlar hariç diğer pozların riskli olduğunu düşünüyorum..orta vadeli poz için bence en az çarşambaya kadar beklenmeli...uzun hala tehlikeli..ama kısa da o kadar rahat ettirmez..anlık deli dolu hareketler gelebilir iki yöne de...
herkese hayırlı seanslar..)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Fransada CRS polisleri açlık grevi başlattı
Yav ne oluyor dünyaya?
Fransada CRS polisleri gösteri ve yürüyüşlerde asayişi sağlamakla görevli birlikmiş.Şubeleri kapanacakmışda
Kapanırsa kapansın, koskoca fransa bi çaresini düşünür elbet
Ama Fransa harbiden eskisi gibi koskocaysa, demekki eskisi gibi değilki polisi bile güvenmiyor, olacak iş değil![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Haftalık grafına bakarak long'ladığım altın fütursuzca hareketler yaparak yine flat'letti beni... Sözde birkaç hafta tutacaktım, köşeyi dönüp oradan kaldırdığım paralarla Lamborghini Gallardo alacaktım...Oysa şimdi yine Akbil'imle başbaşa kaldım...
![]()
![]()
Yaw o kadar farklı piyasada aktifim, bir tek şu altından zırnık kazanamadım... Ne iş anlamıyorum yaw... İnada bindi iş ama... Artık ya bu altının sırrını çözerim ya da iflas ederim.. Arası yok...![]()
Sizide zenginler kulübüne alalım,olmuyor böyle....
http://video.mynet.com/yaa_ben/Bir-K...-aldim/971598/
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
wayyyy..dax dan pozitif ayrışıyoruz süsüveriyor lebron..yada süs vermiyor gerçektenn öyle..ehehe
BANGA mühim
Strobaba Strobaba,
TAHVIL ve USDTRY de, günükte boll bandın çok üstüne çıkması nedeniyle, basit bir geri çekiliş ve düzeltme mi yaşıyoruz ve sonra yine graşak mıyız acab?
Ayrıca,
strobab strobaba ayakların neden o kadar büyük..ehu
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri