Sayfa 72/161 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon
1921 sonuçtan 853 ile 864 arası

Konu: Fikirler -> Sistemler

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

bir de bazi ilginc durumlar kesfettim mesela sistem periodu artikca sinyal gecikir degilmi normal olanida budur ama bazi ara peirodlar var kimsenin kullanmadigi acayip gelen mesela 20 dk bu sistem bazinda ornegin 20 dk. ka 14.20 sinyal verirken 15 dk ka saat 15.00 sinyal veriyor.
    ve indicator gosterimi daha sade oluyor diger periodlar cok gurultulu( gurultuyu sevmem)

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu biliyorsunuz bizim Sayın Hydioxyde ile epey üzerinde yoğunlaştığımız Cyber Cycles ile ilgili.

Yeni bir döküman ve Cycles ları ölçmenin yeni bir yöntemi,

Ilgili döküman aşağıdadır.

New Adaptive Method of Following the Tendency and Market Cycles.pdf
    fatl ve rftl kesisimleri cok ilginc bu sistemi aldiginizi yazmistiniz nereden aldiniz ve eger vob icin uyarladiysaniz bir grafik gonderebilirsiniz sevinirim.

Teşekkür Teşekkür 
    756
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    284
    Toplam Teşekkür
    92 Yazısı Teşekkür aldı

Standart YANIT ve RİCA

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    degerlendirilmis hali bir ay icin 1 kontrata 4000 puan kazandiracak gucte. turk mali anadol gibi birsey yani ama samandan degil.)
    Sayın NYSE,

Bir taşla iki kuş vurabiliriz. 1) Benim üzerinde yaklaşık 4 aydır çalıştığım ve 1 aydır da test ve iyileştirme sürecindeki sistemimin, sizlerin kullandıkları ile karşılaştırmasını yapabiliriz. Bu bir yarış değil, sadece oluşturduğum şey ne kadar özel onu anlamaya çalışıyorum, çünkü piyasada kullanılanların performansı ve nitelikleri hakkında çok az bilgim var. .. 2) Belki aradığınız şey bu sistemlerdir.

Ekte 2 grafik var. Sistem1 adlı olanı, Sistem2 ye göre özellikle al sinyallerinde daha muhafazakar. Prensip şu: Fiyat grafiğinin üzerinde göreceğiniz kırmızı indikatör 1 e çıkınca al 0 a inince sat. Göreceğiniz üzere sat ların hemen hepsi çok iyi değerlerde yakalanmış. Al lar ise daha muhafazakar.

Bir de şelalelerin erken sinyalini verecek bir indikatör var altta olan "MEZARCI" adında. Onunda kuralı şu, yukarıdaki sistem (kırmızı 0-1) 1 değerindeyken, MEZARCI da bir veya biir kaç bar görünüp, peşinden sistem 0 a düşerse, beklenen düşüş şelalemsi bir şeydir. İlk sistem üzerinde bu indikatörün yakaladığı 3 şelaleyi gösterdim. (Önemli bir nokta; mezarcıda barlar görünüp, sistem sata geçtikden sonra mezarcıda barlar sürüyorsa, senaryo bozulur. Onun farklı bir anlamı var ama uzatmayayım).

Evet, değerli görüşlerinizi bekliyorum.
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  SISTEM1.jpg
Görüntüleme: 161
Büyüklüğü:  91.9 KB (Kilobyte)
ID:	426   Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Sistem2.jpg
Görüntüleme: 160
Büyüklüğü:  94.0 KB (Kilobyte)
ID:	427  

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

fatl ve rftl kesisimleri cok ilginc bu sistemi aldiginizi yazmistiniz nereden aldiniz ve eger vob icin uyarladiysaniz bir grafik gonderebilirsiniz sevinirim.
    evet satın aldım, almak ısteyenler ıcın ms fıyatı 320 $

http://forexinside.org/products/MS-ASMC/

Benımle ucretı paylasmak ısteyenlere 50$ karsılıgı bunu verebılırım..

BU indikatorlerde cybers da karsılastıgımız gurultu SNr ve bazı sorunları ortadan kaldırıyor.Ve hatalı sınyallerden arınmamıza yardımcı oluyor.

Sevgıler..

Konu teo tarafından (10.09.08 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Hayırlı günler diliyorum Arkadaşlar,

Bu programa ortak olup kullanmayı çok isterim ama bu programın belli vadelerdeki performansının da analizini sizden puansal ve işlem bazda isterim açıkçası... Bunu grafiklerle olmasa da atıyorum şu şu tarihler arasında şu kadar puan kar var şu kadar kar ve zarar işlemi diye özetlerseniz 3-4 vadede o zaman ilgimi çekebilir...

Bu arada bugüne dek okuyucuydum sitenizde inanın araştırma ve çalışmalarınızı hayranlıkla izliyorum bu konuda tek diyeceğim çok ince eleyip sık dokumaya gerek yok bana göre sistemler hususunda basit sade ve doğru göstergeyle kazanç zaten istikarlı oluyor asıl önemli olan ise sistemdeki gösterge sayısının 1-2 yi aşmaması ve de basit olması... Bunlarda benim fikirlerim İyi çalışmalar diliyorum...

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ESAY.RUL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın NYSE,

Bir taşla iki kuş vurabiliriz. 1) Benim üzerinde yaklaşık 4 aydır çalıştığım ve 1 aydır da test ve iyileştirme sürecindeki sistemimin.
    Sayın Esay sistem size ait olan bir şeymi yoksa mevcut bir adı varmı, internette ulaşabileceğimiz,

Mantık olarak neye dayanıyor, kısa bir özet alabilirmiyiz.

Mesela benim kullandığım sistem cybers dalga boylarına dayanıyor.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ESAY.RUL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın NYSE,

Bir taşla iki kuş vurabiliriz. 1) Benim üzerinde yaklaşık 4 aydır çalıştığım ve 1 aydır da test ve iyileştirme sürecindeki sistemimin, sizlerin kullandıkları ile karşılaştırmasını yapabiliriz. Bu bir yarış değil, sadece oluşturduğum şey ne kadar özel onu anlamaya çalışıyorum, çünkü piyasada kullanılanların performansı ve nitelikleri hakkında çok az bilgim var. .. 2) Belki aradığınız şey bu sistemlerdir.

Ekte 2 grafik var. Sistem1 adlı olanı, Sistem2 ye göre özellikle al sinyallerinde daha muhafazakar. Prensip şu: Fiyat grafiğinin üzerinde göreceğiniz kırmızı indikatör 1 e çıkınca al 0 a inince sat. Göreceğiniz üzere sat ların hemen hepsi çok iyi değerlerde yakalanmış. Al lar ise daha muhafazakar.

Bir de şelalelerin erken sinyalini verecek bir indikatör var altta olan "MEZARCI" adında. Onunda kuralı şu, yukarıdaki sistem (kırmızı 0-1) 1 değerindeyken, MEZARCI da bir veya biir kaç bar görünüp, peşinden sistem 0 a düşerse, beklenen düşüş şelalemsi bir şeydir. İlk sistem üzerinde bu indikatörün yakaladığı 3 şelaleyi gösterdim. (Önemli bir nokta; mezarcıda barlar görünüp, sistem sata geçtikden sonra mezarcıda barlar sürüyorsa, senaryo bozulur. Onun farklı bir anlamı var ama uzatmayayım).

Evet, değerli görüşlerinizi bekliyorum.
    tesekkruler katkiniz icin ama once sisteminizin temeli ne nerden hareketle bu sistemi olusturdunuz sistemi herkesin kurabilecegi sekle donusturecekmisiniz.
    grafikten cok birsey anlasilamiyor, nasil testinin yapilmasini bekliyorsunuz. gibi bircok soru olusuyor kafamda.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı obiriks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı günler diliyorum Arkadaşlar,

Bu programa ortak olup kullanmayı çok isterim ama bu programın belli vadelerdeki performansının da analizini sizden puansal ve işlem bazda isterim açıkçası... Bunu grafiklerle olmasa da atıyorum şu şu tarihler arasında şu kadar puan kar var şu kadar kar ve zarar işlemi diye özetlerseniz 3-4 vadede o zaman ilgimi çekebilir...

Bu arada bugüne dek okuyucuydum sitenizde inanın araştırma ve çalışmalarınızı hayranlıkla izliyorum bu konuda tek diyeceğim çok ince eleyip sık dokumaya gerek yok bana göre sistemler hususunda basit sade ve doğru göstergeyle kazanç zaten istikarlı oluyor asıl önemli olan ise sistemdeki gösterge sayısının 1-2 yi aşmaması ve de basit olması... Bunlarda benim fikirlerim İyi çalışmalar diliyorum...
    birkac sayfa geride sn hdioxyde yaptigi performans testleri var hemde 1 yillik lutfen bakin.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Şu anda 51.575 den yaptığım 2 gün önceki shortlarımı kapatıp flate geçtim, ve long için sinyalimi bekliyorum...Artık short tehlikeli olmuştur.

200-300 puan lık marjlar vardır ama ben bunun için uğraşmayıp büyük balığı bekliyeceğim....

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet satın aldım, almak ısteyenler ıcın ms fıyatı 320 $

http://forexinside.org/products/MS-ASMC/

Benımle ucretı paylasmak ısteyenlere 50$ karsılıgı bunu verebılırım..

BU indikatorlerde cybers da karsılastıgımız gurultu SNr ve bazı sorunları ortadan kaldırıyor.Ve hatalı sınyallerden arınmamıza yardımcı oluyor.

Sevgıler..

birde bu konuda bu firma var bunun hakkinda bir fikriniz varmi.sn teo
    http://www.fin-ware.com/

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

birkac sayfa geride sn hdioxyde yaptigi performans testleri var hemde 1 yillik lutfen bakin.
    Biraz balıklama dalmışım kusura bakmayın...

Testlere baktım ve programı almaktan vazgeçtim ilginiz için teşekkür ederim...

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

benim ms de garip birsey oldu periodlar arasi gecis yapinca indicatorleri remov edeyimmi diyor mesela 5 den 60 gecmiyor gecse bile datalar eksiliyor.ne yapayim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri