APSD 6676 !
dipten 2300 puan yukardan kapandık..
2 günde biriktirdiği kısacıyı 5 dk da harcadı pala..
haftasonuna short,bölgesel olarak..
cümleten iyi akşamlar,iyi tatiller..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
bu burada bitmez bence.daha alacaklar diye düşünüyorum...
dipten müthiş bir hacimle kalktı bankalar özellikle...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
yavızhan patron hastasıyım yorumlarının .......bu güzel yoruma tom emmi gapanışını revize edeyim .... 8950 kapatır bence ... yoksa 7950 mi kapatsın ..
...yok yok sadece 950 kapatsın ankette kısacılar çok... yazık olmasın arkadaşlara ..... som kararım 0,000095 kapatsın .
.. hadi çıktım byeee. .... üvvvvvvvvvvvvvvv
2013,00
sayın patron ... hiç bukadar dowun çökmesini istememiştim .... bugün cuma ....sto baba projeksyonlu ewli bi sayım yaparsa çöker ..... babaaaa ... stro baba ... yetiş ...
...
bugün 21 i .. jelibon abininde .. tepeleme günü ... herşey dört dörtlük görünüyor .... hadi işallah çöksede gurtulsak tom emmiden ..vayyy ***....
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri