Sayfa 558/5549 İlkİlk ... 5845850854855655755855956056860865810581558 ... SonSon
66581 sonuçtan 6.685 ile 6.696 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

875 900 leri okurken yer bakıyordum kendime, dondu naıssız, o ara aracıdan devam ettim, ama mevki olmayınca, giremedim zaten hızlı gelişti, çok hızlı, ya bu ağa deyilde ney, varmı yokmu var iişte,....hemde puştinin önde gideni,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. The Following 9 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    291
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    900
    Toplam Teşekkür
    260 Yazısı Teşekkür aldı

Thumbs up

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aylık analiz kurtarıyor stock biliyorsun, 82325 tede durumu vardı, o yüzden yalnız Longları fena kesti ler, ve 15:30 bile beklemedi, shorta saldırdı bu defa,

yoksa sabah ne yazdık, 816xx- 82500 yeni short yeresii diye, bunalar tutuyordu beni, sonra ne yazdık, aralık geniş ticaret var, işte bunalar,...

Usta dedigin gibi pariteye ,dışarıya bakmayı bırakınca daha net gordum olayı...

Amma bu aylık aralıgını anlayamadım..

4. The Following 8 Users Say Thank You to KIZILAGA For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

panic stoplar 200-525 arasında shortların,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı KIZILAGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sahi altın yorumunda sana yazmıştık bunu çok önceden, full üçkaat içerde dışarıda her yerde, üç kaattan geçilmiyor,........

ya bak adam borsa düşürüyor, doları tutuyor, nasıl milletin gözüne soka soka,...buradan yazıyoruz üç kaatları,.....haber okumadan link tıklamadan, cıbık içerken süzme yoğurt oluyor hepsi,....

8. The Following 9 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ne demek verdiğim aylık aralık hikayesimi,...

10. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    291
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    900
    Toplam Teşekkür
    260 Yazısı Teşekkür aldı

sahi altın yorumunda sana yazmıştık bunu çok önceden, full üçkaat içerde dışarıda her yerde, üç kaattan geçilmiyor,........

ya bak adam borsa düşürüyor, doları tutuyor, nasıl milletin gözüne soka soka,...buradan yazıyoruz üç kaatları,.....haber okumadan link tıklamadan, cıbık içerken süzme yoğurt oluyor hepsi,....

Ellerin dert gormesin,nasıl da unutmamışsın

Senin sunger teorisi bu işin ana damarı..Aylık bar % 10 a gelir mi burdan?

12. The Following 8 Users Say Thank You to KIZILAGA For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

daha bak üç kaad, baktılar olmuyor, spor endexsini piri yaptılar işin, önce tv den usul usul verdiler, şimdi spot oldu iddia gibi, damarı biliyorlar bizim halkın, bu yönüyle işte bu düşüşlerde soğutmayı engelliyorlar,....

14. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    291
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    900
    Toplam Teşekkür
    260 Yazısı Teşekkür aldı

ne demek verdiğim aylık aralık hikayesimi,...

Evet o dur usta..Hızlı % 10 -12 olur mu..Full giremiyorum betonlamaya..

16. The Following 5 Users Say Thank You to KIZILAGA For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Ellerin dert gormesin,nasıl da unutmamışsın

Senin sunger teorisi bu işin ana damarı..Aylık bar % 10 a gelir mi burdan?
    şimdi mb yeni açıkladı, faiz bu işin ana gemisi, önde koşanı ise bu puştini at koşturduğu alan,......

onun icun bu gün hırpaladık bu konuları bir iki saat önce, ...orası yarar işine, hemide çok....

buna ölçülü düşüş dedik, crash yok trash var dedik, şimdilk aralık bu, 64-71 arasında, mb başakan değiştirecek, yani başkan yeni rüzgar, hesabı, benim tez, seçim öncesine bu iş kaşıyp, seçime destek atarlar bunun içinde yanı sıra fiyatlarında cipır olaması da gerekli, 86 sümgerine olmuyor bu iş,....

kalpazanlıkta ortaya çıktı, dünya turu, 74-92.5; sonra 76, e koy 2000 puvan daha madem, 78 bıyır, ölçümsüz bu,...bıyır, ölçümlüsü, 71-64 te,...bıyır,....

18. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    291
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    900
    Toplam Teşekkür
    260 Yazısı Teşekkür aldı

şimdi mb yeni açıkladı, faiz bu işin ana gemisi, önde koşanı ise bu puştini at koşturduğu alan,......

onun icun bu gün hırpaladık bu konuları bir iki saat önce, ...orası yarar işine, hemide çok....

buna ölçülü düşüş dedik, crash yok trash var dedik, şimdilk aralık bu, 64-71 arasında, mb başakan değiştirecek, yani başkan yeni rüzgar, hesabı, benim tez, seçim öncesine bu iş kaşıyp, seçime destek atarlar bunun içinde yanı sıra fiyatlarında cipır olaması da gerekli, 86 sümgerine olmuyor bu iş,....

kalpazanlıkta ortaya çıktı, dünya turu, 74-92.5; sonra 76, e koy 2000 puvan daha madem, 78 bıyır, ölçümsüz bu,...bıyır, ölçümlüsü, 71-64 te,...bıyır,....

Aralık çok buyuk usta...Full girersek temele çimento oluruz..Çarpişa çarpişa,vuruşa vuruşa dovmeli bu agayı....

Sert oynamaya başladı namussuz...

20. The Following 5 Users Say Thank You to KIZILAGA For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Evet o dur usta..Hızlı % 10 -12 olur mu..Full giremiyorum betonlamaya..
    ama şimdi bunun kıracağı yer zaten 78xxx-75 arası burayı kıracak, bunun altına 71-64 verdik, onun için yani ne biliyim, 71 başla doldurmaya, 64 de kadar, 61 -62 bile sarkma olabilir bu düşüleri alırsak eğer,

şimdilik, 82500-816xx arasına bakacağız, oradan short basacam, bunun dayanağı ise ölçülü düşüş gereği bu 78450 yeresini savunacaklarıu, bak bu gün testere dediğiniz oydu, testere yok, savundu adam, mc sini aldı, sonra diğer paraya koştu, para bol, herkes çekiyor kradiyi, alıyor soluğu burada, kredei veren uzun dönem long zaten, gidecek yeri yok, çok yazdık bunaları,...

22. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

iddia gibi, oldu burası hepten kumara döndü,....uzun dönem longlar, pozisyonel shorttalar, ....

bir diğer olayda bu sığır güden buda düşmeli artık, adını yalova kaymakamı koyduk bu yüzden, kim takar hesabı, bakın orada da herkes kendi dünyasında, dün spx se basarlarken dovu tuttular, brasil faiz artırdı, turkey düşürdü, tersoluk yani iz kaybettirme, 1 hafta önce ab batıyordu, şimdi doları tutuyor, ya bunlar işte,...

24. The Following 8 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)

Yer imleri

Yer imleri