yysddddddddddd.
81.000 ,poz kapama yazar ve giderim.......
yysddddddddddd.
81.000 ,poz kapama yazar ve giderim.......
aha da...kayatronnnn..yaktımm seni..ISOT uçmuş..insna bi haber verir...
Selpatros nerde arkadaş yaw..patron ISOT dedik ranning olabilir mş dedik...rüşvet değil deyu almadın sorumuzu..aşkolsun valla...üühühhü
BANGA mühim
merhabalar...ımkb100 ıcın 66000-66300 aralığına kadar satıs baskısı surecektır...oradan tepkı gelmesını bekliyorum...yannız uzun şu anda çok tehlikeli..çünkü lokomotif olan finansallar end30 bitik durumda...
--Eksiklik Kendi Özümde--
FDJR ın x30yvade cinsinden grafı haftalık..bunu 6-7 hafta öncede yapıştırdıkdıydım...şimdi belliki bu yükseliş trendine girecek...bu ne demek matematiksel olarak...IMKB, DJI ya göre düşük performans gösterecek demek...yani dj 2 çıkarsa bizimki o kadar çıkmayacak ve hatta düşebilecek demek...
![]()
BANGA mühim
hehhehehhe...ben altın çok ucuzladığında burası dip deyip fake bir nikah yaptım altın toplamak için..ucuz diye herkes 2 şer 3 er taktıorda gelen altınlar duruyo...lazım olunca ordan dakıyorum..ama çeyrekleri seçiyorum
he valla SAZAN dan Z- yiyen, şakadan da yemiş olsa iflah olmaz...bak selçuklu o zaman bu zamandır yok ortalarda...Şaka Z- nin şokunu sindiiryordur kanaatimce
![]()
BANGA mühim
arkadaşlar, yeni bir topiği nasıl açıyoruz..
kontrollu düşüş,düşüş değildir...![]()
ya bu kadar soytarılık olmaz artık be GARAN yıkılıyor vadeliyi bırakmıyorlar.ayıptır be.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
seans içinin altına açacaksan bu linke tıkla yeni konu tıkla açarsın.
http://www.voborsa.com/forum/forumdisplay.php?f=42
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri