Sayfa 537/5549 İlkİlk ... 3743748752753553653753853954758763710371537 ... SonSon
66581 sonuçtan 6.433 ile 6.444 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

et kalınlığı 500 puvan iyi puvan, biftek yapmış ağam, kalınlık 84250-83850 de, eti ikiye bölmüş, gurban mantığı var var ağada, kemik bölümü, biftek antrikot o yereler diye,...

bifteği ben yerim sadece diyor, kemiği de hem ben sıyırırım hemde sıyıttırırım diyor, dedimki bir gün gaburgacı gidelim,....daha var dedi, şu kemikleri bir sıyıralım ondan sonra dedi, ....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı tr_hope05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bu kadar bilgiye cebimi dolduramamak onuruma dokunuyor..ben bu pala ile o kadar güreş tutmak için mindere çıkmaktan o da beni alt etmekten bıkmadı.. ..

sistemli olmak ayrı bişi , şu yoğurt yemek meselesi can alıcı..onların yoğurdu nereden ısmarladığına bağlı..!..neyse 250 de flatı ben de oldum..sistem satta fiyat başka yerde!..
    şimdi ne kadar et o kadar küfte, yoksa ekmek fazla koyup yine sayı artırma olnağın var, sakin,..

relax,.....bak dün burada yenilmekten bıkmayan bir arkadaş, kafa yapıyordu, aynı akşam kafayı eline aldı, gövde ile dolaşıyor, kafası takmatikmiş, ortam olursa yine takıp gelirim diyor, şimdi....

sunulan buysa o kadar yersin, içini göremessin, köfte nin lezzeti yerken ortya çıkar, sunum bu, aralık devesal, 1800 puvan, kırlama için 1800 puvan bir tarafa beklemek, dipten short isen +1800; tepeden long isen -1800;

bu şimdi tedirgin ediyor insanı,.....yani oraya girdimi bırak 1800 puvanı; 900 bile halleder,...

genel olarak ise; ticareti işledik malum,

şimdi burada iki bant var,

80825-840xx;
    840xx-860xx;
    da, ikisini eklersen 80825-860xx da, onun için bu bantta herkesin kendine göre bir değeri oluştu, insanlar bu değerlere gelince o yönde karar alıyor,

bunun çözümü kırılış, işte dedikki o nda yön ondan sonra belli olacak,

şimdi problem, bu aralık bu forumdaki çoğu kişinin boyunu aşar, bocalama bu yüzden,

çözüm sistemli takipte, çünkü geçen haftalarda dalga boylarının iri olacağını ve gergedan olamyan sistemlerin iş yapacağını söylemiş idim,+ trend yakalma şansında var ilaveten,....

göm kafanı kuma, sistemle al ve sat.....üzülme sen bize lazımsın, çaban yetr,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi hepsini yazıyoruz zaten, ama sinyal geldimi sinyal uyguladık, profitledik çıktık, bu zaten olması gereken iş, beklenti daha fazla idi, üretmiyor, nedenlerini yazdık, çünkü short yakaladı, ek longa uğraşıyor, düşüşler bu yüzden, düşüşün özelliğini yazdık zaten çok büyük olur diye,...şimdi yakalmış adam yarın mc günü bunları kesr, oraya yakın çünkü, ama pıçaktan kaçarlarsa döner shorta bunları tüketip, çünkü sayıyla ilgili bu iş, shotu kalmassa elinde ne yapacak, şimdi o biliyor elindekini, sen bilemessin, sen sinyale bakacaksın, kartopu alıp yuvarlayacaksın, çığ olur diye, yada en uzağa kim taş atacak, deyilmi,....işte bunlar,

sabah yazıyoruz hepsini ve çok vakit, az teşekkür alıyor,.....

6. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    120 lik short denge tam olarak 350 de, 13/15 barına bununla gireceğiz,...
    şimdi bunu yazdık, ne demek 350 ye short basmış,....

350 üstünde bu tuzak,....demek, bak nerede 6xx lerde, ne yapmış ek shorta oynamış, biz daha küçük zaman diliminden 5 likten buna girip profit yapmışız,...

8. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

onun için relax, hiç bir şey bir yere gitmiyor buna inanın; giden biziz; bunuda ayırın....

bakın; 74xxx den komuş, 92xxx yapmış, sonra 76xxx ya geldi deyilmi, dolaştırdı getirdi, kimi yorgun düştü , kimi gezdim eğlendim dedi,....

10. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi ben beklerim L dengesini, buna direnci kırdırırım dönerim shorta,....

genel;

bu terse gider niye şartlar bozuk, bozukluğu gören basar shortu, para için....

ağa shortu görür, sayıyı beğenmez dolandırır, sayıyı toplar basr longu,

tersten;

sartlar iyi, ekonomi iyi; tam tersi toplar longu basar shortu,

sonuç; para terstedir, trend ise para ile düşüncenin aynı olduğu yerelerde başlar, ölese düşünce ve para bir araya geldiğinde trend başlar, şimdi aralığı yazdık büyük, düşünce ve para bir arada deyil, onun için dedimki düşüş için büyük olmalı diye, ikna kabiliyeti ve ilk basış fırsatı için,

böyle,...

kartopu oyanayalım şimdi, shortsak uzağa taş fırlatalım çocukalr gibi,

12. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yukarıdaki aylık graf; ve kırılmayı yakalmaya yönelik, ama değeri kaç 82350 de, bir açıdan,

diğeri ta 78xxx de, yani kırılma 82350 den erken uyanıyoruz, 78 dahil yetrki kırsın vakit var,....şimdi burada short oln bir çok kişi bile, bu aralıkta long açar, hiç kolay deyil o yüzden,....ama satış olursa aylık olur bir ay boyunca basar ağa,....sonrası %10 luk bir tepki ve devamdır, bu crash için, ben trasha oynuyorum bunu çok yazdım, macro olarak,....

82350 aldığımız değer, bunu haftılığı sanırım 84400 de, bu iş kolay deyil hiç bir yönü ile,...

14. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ben bu py için dansları elimden geldiğince yazıyorum, ama celibon takvimleride oldukça iyi çalışıyor, celibonuda buradan analım,..... bu pysada oynasa idi eminim daha güzel giderdik, saç kremi ve şampuan birarada olur, sizede duş almak kalırdı....

16. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bak yine fatma güllere çattı, içerden çıkardı dün, hesap cari idi, kimse uyanmadı, bugün gapla dış ve alacaklı oldu hesap, şimdi tahsilat var,....

sayı azzsa elindeki sayı döner shorta,...ama iyi mal varsa elinde , acımaz, ya pıçaktan kaçarsın, yada basar pıçağı,.....

18. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ben L dengeye bakarım bu gelmeden short açamam, bu gelmeden düşerse long açarım;

ekonomiye güvenmem, güvenmediğim için kafam shorttur, bu en zayıf noktamdır, ölese sinyalle harekt ederim, zayıflığımı yenmek içün....

20. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    9.755
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.351
    Toplam Teşekkür
    263 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu py için dansları elimden geldiğince yazıyorum, ama celibon takvimleride oldukça iyi çalışıyor, celibonuda buradan analım,..... bu pysada oynasa idi eminim daha güzel giderdik, saç kremi ve şampuan birarada olur, sizede duş almak kalırdı....
    Sn. indregandi siz ve Jelibon bizi aydınlatıyorsunuz tşk. ama iyice kolaycılığa alıştık, yakında duşu da siz aldırın dersek şaşmayın
    Zenci Mahallesindeki Solaryumcu

22. 4 Kullanıcı atakir tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

shortu kaçırdım, longuda kaçırırsak, cüzzi kar da kalacaz,....

24. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 konuk)

Yer imleri

Yer imleri