Ralliiiii
Long devam long![]()
Ralliiiii
Long devam long![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sabah dedim ama hikayeden düşüyor namussuz diye.kime hikaye okuyon sen pala kardiş![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yalnız bu çıkış son çıkış
Haber falan gelirse 89000 lerde görülür, ama 87000 ler her halukarda görülecek diyorum.
Yani yukarlardan longların realize edilmesi gerekir demek istiyorum![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
3 günde açılan taze poz 35.000 kontrat.ve bu piyasa yükselirken açılıyor.dikkat etmek lazım...
bunlar kafayı sıyırmış olabilir...
sistemic traders no problem, others may have problem![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Geceyede long
Herkeze iyi akşamlar.
Hun İmparatoru ATİLLA
- - - -
ımkb asırı fıyat hareketlerıne getırılecek krıterlerı belırledı,acıklama bugun beklenıyor- bloomberg ht
-matrıks-
Hun İmparatoru ATİLLA
eyi ahuşamlar..pıh bana pambıh..histem iyi aksiyon yaptı amma acele davrandıüwww...
isotla mutlu ol yeşili koru..
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri