ya ben hala cuma günü 49 malietle del, gibi longlayan hak menkule taktım. eleman kötü veride bile kılını kıpırdatmadı. ne işdir nasıl işdir anlamadım aq ya. bide beni hisse netten gene banladı mod. bushido sana sesleniorum. demokrasi uygula teokrasi deil. xdiscovery sende küstüm oynamıom diye kaçıcana lafının ardında dur. hasta etmeyin adamı.
150 kapadım.al sata dönüyorum 51800 tepe 50400 alt band olcak gibi ama bellide olmaz.
cikisin gucu iyice azaldi satis baslayabilir birazdan.
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
Ya az kafa şişirmeyin al sat yapıyoruz.Akşama bakarız ya.İşinize bakın şimdi bir de hesap vermeyecem herkese tek tek.
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
kısa için acele edilmemeli diyor pariteler
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri