Geldim arkadaşlar 425 ten flat 350 375 400 den short.Alan da hayrını beklerse görür.Beklemezse havasını alır.Burası azıcık düşer sonra devam eder yukarı.
Geldim arkadaşlar 425 ten flat 350 375 400 den short.Alan da hayrını beklerse görür.Beklemezse havasını alır.Burası azıcık düşer sonra devam eder yukarı.
Vallahi arkadaşlar hiç long olmayıp da short kapama haricinde 51400 den longlayan adam eşşektir afedersiniz.Adama 49 000 ken nerdeydin derler.
Osman biraz kendine gel, iyice kantarı kaçırdın, bu nasıl bir yazı, kaybeden dostlarımızla dalga geçmeye ne hakkın var, Geçmiş olsun diyeceğine.
Eski seviyeli yazılarını özledim, 3 gündür ceviz kabuğunu doldurmayan yazılar yazıyorsun, aklın başından gitmiş senin...
Sevgiler..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
51250 den short yaptim bakalim gitmiyorsa vardır bildiği .dax 50 puan gevşer gibi .
51400 den longlamayın diye uyarmışız daha ne yapayım şimdi.Bana ne short olandan long olandan.Hissenet forumunda 45ykbnk45 diye bir adam var.Adam cuma günü veride de önceden de shorttu.Bu adam yuppi dedi geberirken borsalar.Bugün o arkadaş 50100 maliyetli shortu ile 1000 puan içerde.
Konu Ronaldinho tarafından (08.09.08 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.
Ronaldinho Zafer Sarhosusun Anliyoruz Seni Ama Sakin Olmak En Iyisi.sana Itidal Cagrisi Yapiyoruz![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
yurt dışına verirken bizi alıyorlar hesabı 50800 altına düşmez gibi.olsada 450 point .hızlı verecekler oraya bence.51500 stop loss.
Sana yuuhhh diyorumm. Kısa pozda olduğum için falan diil. Adam olan adam susması gereken yeri bilir. Bana koymaz zaten yarım kısaydım.
Ama burda şu anda ciddi acı çeken insanlar vardır...
Eğer sen gerçek benim bildiğim gerçek Osman san hiç yakıştıramadım... Yok onun arkadaşıysan Allah nası biliyosa öyle yapsın diycem sana....
Bugün bize yarın sana ... Tekrar YUHHH
gerçek ronaldinho.... hoşgeldin....
yönetimin bu tip hakaretlere izin vermeyeceğini umuyorum...
Konu halojen tarafından (08.09.08 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri