yalnız ikinci ew sayımın bence o sayım ....![]()
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kama çıkmaz..ama benim NUNU aboveee 500 & s cross (500,indik) li olayım saan derki; 10 puan sen düşürrüsen 25-30 daha ben düşürürümi..indik 500 ü aşağı kessin bir kaç çiçek açsın hesabı
![]()
BANGA mühim
11551 değeri itibariyle indik 494 de emekdar ım...buranın altında kapatsın..sabaha -30 puanın benden..en az diyelim..üw
BANGA mühim
Gece FDOW direkt taban olur... Geceyi bekleyin... ERK nerde yaw...![]()
Sahte breakout'lara bayılıyorum... Piyasa daha önceki bir tepenin üzerine çıkar.. Trend takipçileri fezaya gidiyo abi bu hadi longlayak diye atlar... Sonra da profesyoneller satışa geçer...![]()
Ellerin dert görmesin Asti,
Şimdi davşanlarım üzerindeki ağırlığıda kaldırırsan bi zıplasın zavallı heyvan ama çok sert olsun haaa.....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri