Alacak gibi numara yapmasınlarrrrrÜst periyotlar izin vermez halenn
![]()
Alacak gibi numara yapmasınlarrrrrÜst periyotlar izin vermez halenn
![]()
Vay hodri meydan haa, bende 56000 i görsün sevmediğim halde senin reklamını yapıcam, yanlış anlaşılmasın, reklamı sevmediğim halde demek istiyorum haa
Sen 56000 i trade yapa dur bakalım, bende 56000 e es kaza gelirse ki bence ihtimal bile yok, o vakit nereye gideceğini yazarım olmazmı?, nasılsa sen kazanıcan ya 56000 dedin diye, ben şimdi yazmıyım benimki tutmaz, seninki tutsun sonra benim tahmine bakarsın, hadi sana kolay gelsin![]()
ya ben dün akşam ne yediğimi bile unuttum![]()
Beyler altın madeni buldunuzda paylaşamıyormusunuz, sakin olun...Pencereyi açıp Derin nefes alın , iğfal ettiniz gözlerimizi.
Sevgiler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
49150 uzunladık veriye kadar bekleyelim bakalım gorelim
sanko coşdu![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
imkb tarihte bir daha 32500 altını görmez, -+ 200.
34000 i bile zor görür.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (05.09.08 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
ya birden uzuncana bi, cubuk gelcek yada ağırcana yukarı gidecez![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri